Rămâi conectat

Sport

Despărțirea tristă de Neluțu Popa, legenda Unirii Alba Iulia, doar la Capela „Corona”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Despărțirea de Neluțu Popa, golgheterul „all time” al Unirii Alba Iulia, plecat la îngeri, se va produce doar la Capela „Corona” din Alba Iulia, din cauza regulilor de distanțare socială impuse de pandemia de coronavirus.

Ce care doresc să-și ia un ultim „rămas bun” de la fotbalistul de legendă o pot face marți, 21 iulie, începând cu ora 11.30,  când este prevăzută slujba de înmormântare. Cei apropiați fotbalistului de legendă au făcut eforturi pentru ca Neluțu Popa să fie condus pe ultimul drum pe Stadionul „Cetate”, locul unde s-a simțit cel mai bine și a devenit fotbalistul de legendă al Albei, așa cum a fost în decembrie 2014, când a plecat dintre noi Iani Mitracu, coechipierul său din avanposturi, ambii idoli ai generații întregi de uniriști. Însă acest lucru nu este posibil din pricina restricțiilor în vigoare, astfel că cei care-l iubesc pe Neluțu Popa trebuie să-i aducă un ultim omagiu mâine, la Capela „Corona” din muncicipiul reședință de județ.

Citește și:  Neluțu Popa, golgheterul “all time” al Unirii Alba Iulia, a plecat la îngeri! Fotbalul din Alba plânge, după ce și-a pierdut legenda

Lumea fotbalului din Alba a strâns rândurile și a dovedit solidaritate, prezentându-se astăzi pentru a-i cinsti memoria atacantului cu stângul de aur. Antrenori, jucători, prieteni, simplii suporteri au ținut să să fie în această seară alături de jucătorul ce ne-a părăsit șocant, din pricina unei boli incurabile, la vârsta de 60 de ani. O minge și un tricou de la Optimum Alba Iulia au fost darurile aduse de fotbalul din Alba, iar mâine urmează tricoul „alb-negru”, atât de drag, al Unirii Alba Iulia. Din păcate, Neluțu Popa ne-a părăsit brutal de repede, și întrega suflare fotbalistică a Albei este în doliu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea