Rămâi conectat

Sport

Deşi echipa condusă de Paul Ciucă a pierdut fotoliul de lider, la divizionara terţă Industria Galda de Jos nu există presiune

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

industria-galda-performanta-ighiu-88 Industria Galda de Jos este echipa revelaţie a fotbalului judeţean în această stagiune, obţinând rezultate mult peste aşteptări în Seria a 4-a a Ligii a 3-a, unde a fost repartizată în intersezon.

Poziţionată pe podium la finele campionatului trecut, în Seria a 5-a, considerată una inferioară din punct de vedere valoric, gruparea găldeană a dovedit însă că sezonul trecut nu a fost o întâmplare, asta în condiţiile în care era creditată cu şanse reduse înaintea startului, raportat la celelalte formaţii din Alba. Ba dimpotrivă, după o serie remarcabilă de 6 victorii consecutive, Industria a fost timp de o săptămână lider şi chiar a avut oportunitatea de a se desprinde la 6 puncte, în derby-ul de la Sebiş, unde a condus la un moment cu 2-1, până la mijlocul actului secund.

*După puncte, la Lugoj

Şi provestea frumoasă continuă, deşi în ultimele două etape elevii lui Paul Ciucă nu au reuşit să învingă, remizând în confruntarea orgoliilor, pe propriul teren, cu Performanţa Ighiu, într-un meci în care iniţiativa le-a aparţinut. În runda următoare, Industria are o confruntare externă, la Lugoj, unde celelalte conjudeţene, Performanţa Ighiu şi AFC Unirea 1924 Alba Iulia, au reuşit să plece neînvinse, remizând cu acelaşi scor, 2-2. „Pentru noi tot ce se întâmplă în acest tur reprezintă o performanţă, suntem bucuroşi pentru acest parcurs, peste aşteptări. Nu există presiunea rezultatelor, însă ne dorim să perpetuăm cât mai mult această stare de fapt”, a spus Paul Ciucă. În condiţiile în care celelalte reprezentante ale Albei sunt situate în acest moment pe locuri din partea neutră sau inferioară în clasamente (Performanţa Ighiu – locul şapte, AFC Unirea Alba Iulia – locul 11, respectiv Metalurgistul Cugir – locul 8), sunt şanse mari ca Industria Galda de Jos să fie la mijlocul sezonului, prima în topul judeţului, deşi puţini ar fi anticipat acest lucru în vară.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea