Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Deputatul Florin Roman, atac dur la adresa USR, după ce a fost cerută încetarea mandatului primarului Gabriel Pleșa

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul Florin Roman, atac dur la adresa USR, după ce a fost cerută încetarea mandatului primarului Gabriel Pleșa

Partidul USR din Alba se află în centrul unei controverse politice, după ce a solicitat constatarea încetării de drept a mandatului primarului Gabriel Pleșa, în urma anunțului său de demisie. Deputatul Beniamin Todosiu acuză lipsa de reacție a autorităților locale și îi critică pe membrii USR Alba, numindu-i „amatori de la vârful USR”.

Într-o postare pe rețelele sociale, deputatul Todosiu susține că demisia primarului Pleșa coincide cu încetarea de drept a mandatului său, conform legislației în vigoare. El atrage atenția asupra faptului că Biroul Județean al USR Alba a constatat demisia primarului, iar acest gest ar trebui recunoscut și de autoritățile locale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Primarul Gabriel Pleșa respinge acuzațiile, afirmând că nu a depus o demisie scrisă și că se află încă pe grupurile de comunicare ale USR. El descrie inițiativa deputatului Todosiu drept o „mare eroare” și susține că este o încercare de a-l induce în eroare pe public.

În replică, USR Alba aduce în discuție faptul că demisia poate fi exprimată și manifestată în mod unilateral, conform prevederilor legale. Ei subliniază că, în lipsa unei reacții oficiale din partea autorităților, sesizarea lor reprezintă un act de respect față de legea din România.

Citește și: Lovitură pentru primarul din Alba Iulia. USR a solicitat să se constate încetarea de drept a mandatului de primar a lui Gabriel Pleșa

În scandal a intrat și deputatul Florin Roman, care a atac dur membrii USR: ”Cei de la USR Alba, în frunte cu felcerul, nefelcer, nu ratează niciun moment să cadă în penibil!

Și chiar reușesc să fie penibili, invocând o demisie a primarului Gabriel Pleșa, care nu există. Dl. Pleșa a anunțat susținerea proiectelor PNL pentru Alba Iulia, la fel cum a făcut dl. primar Radu Penciu, pentru Lupșa.

În lipsa unui document scris, sesizările amatorilor de la vârful USR care se joacă de-a politica sunt simple hârtii, numai bune de aruncat la gunoi.

Așteptăm să auzim un anunț de susținere a proiectelor municipiului Alba Iulia, dar se pare că nimic din toate acestea nu interesează ceea ce a mai rămas din USR.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea