Deputat PSD Ioan Dîrzu: Iohannis s-a metamorfozat din mediator în partizan politic!

Iohannis nu mai îndeplinește de mult timp funcția constituțională de mediator între autorități, precum și între stat și societate. El a devenit liderul de fapt al PNL și conduce opoziția în cel mai prăpăstios mod posibil. Iohannis încalcă Constituția prin faptul că este partizan cu un anumit partid politic iar sancțiunea trebuie să fie tot una constituțională.

Membrii PSD nu primesc ordine de la un președinte care încalcă Constituția, nici de la un președinte care și-a dobândit case prin falsuri. Membrii PSD nu primesc ordine de la păstorul găștii PDL-iste Blaga-Hava-Bolojan-Falcă, grupul protejat de Statul Paralel pe care tot el îl hrănește și animă zilnic.

Elit ELIT

Iohannis a dovedit că este un președinte al PDL-iștilor, o clonă nereușită a lui Traian Băsescu, un om care pune interesul partidului deasupra intereselor publice și prerogativelor constituționale. Este președintele care îndeamnă la acțiuni violente de protest și la preluarea guvernării prin mijloace nedemocratice și străine idealurilor poporului român.Este președintele care dezbină, nu care unește!

În tot acest circ prin care pretinde că apără lupta anticorupție, Iohannis nu încearcă decât să câștige simpatia procurorilor, în vederea ocrotirii administrațiilor defectuoase ale clanului Blaga-Hava-Bolojan-Falcă. La fel ca Traian Băsescu, Iohannis folosește lupta anticorupție pentru persecutarea oponenților politici și protejarea politicienilor dubioși ai vechiului PDL.

Suntem martorii unor derapaje constituționale grave pe care președintele României le face și nu mai văd altă cale decât cea a aplicării sancțiunilor constituționale de către Parlament. România are nevoie de o clasă politică matură, responsabilă și pregătită să își asume încă 100 de ani de existență a statului național. Din păcate, Iohannis nu are potența politică pentru o asemenea responsabilitate.

Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

19 Comentarii

Elena 14 august 2018 at 9:06

Președintele Iohannis, în nebunia care l-a caracterizat permanent, s-a plasat din nou în opoziție cu Guvernul și instituțiile statului, instigând la haos, la prăbușirea guvernului!

Jandarmeria Română a fost lăsată singură în fața mulțimii infiltrate și dominate de grupări de specializate în gherilă urbană”.

ION 14 august 2018 at 9:07

“Aşteptam ca preşedintele ţării să îşi exercite atribuţiile de moderare la nivelul societăţii, nu să devină partizan cu protestatarii care au creat situaţia gravă de vineri seara, în urma căreia au de suferit sute de oameni, printre care şi jandarmi care îşi făceau datoria şi care se luptau pentru menţinerea ordinii şi apărarea oamenilor care manifestau paşnic”.

ema 14 august 2018 at 9:10

Dinaintea romanilor, Iohannis a abandonat in totalitate haina de presedinte al Romaniei si a devenit un politruc penelist 100%! Dupa 4 ani de facut nimic pentru tara si popor, wernerianul cotrocenist a decis sa calce in picioare, in vazul intregii tari, Constitutia si sa denigreze institutia prezidentiala. De astazi, Romania NU mai are presedinte!

GHE 14 august 2018 at 9:15

Femeia, jandarm, după ce a fost CĂLCATĂ in picioare de CATRE OAMENII LUI IOHANNIS SI AI PENELEULUI SI AI USEREULUI, se luptă pt viata ei..FRUMOS

Jandarmerita si-a certat colegii care au parasit-o 14 august 2018 at 14:32

Femeia jandarm ranita de protestatari la mitingul din 10 august a fost externată, marți, de către medicii Spitalului Floreasca, ea folosind ieșirea din spate, fără a da declarații jurnaliștilor prezenți la unitatea spitalicească, relatează Mediafax. 450 de protestatari(inclusiv juyrnalisti, un pompier SMURD, mame cu copii) continua sa depuna plangeri penale impotriva jandarmilor care i-au atacat fara motiv.

rusine 14 august 2018 at 10:10

Iohannis , deja si-a inceput campania electorala….roata o sa se intoarca in curand si la el si o sa fie tras la raspuns pentru casele obtinute in mod fraudulos…sunt curios atunci cine mai e penal?

Vasi 14 august 2018 at 10:12

Ce presedinte de tara am ajuns sa avem, in loc sa incerce sa instaureze pacea in tara el instiga oamenii la violenta.

alin 14 august 2018 at 10:22

Sluga lui Dracnea!
Ce ai facut pana acuma?!
Doar ai dat din gura aia ( m**a ) cu care l-ai sustinut pe luminatul tau conducator!
Nu iti meriti banii pe care ii primesti !

andrei 14 august 2018 at 10:42

Cine vorbeste de potenta, de responsabilitate!?

Washington Examiner 14 august 2018 at 13:35

SUA ar trebui să impună sancțiuni politicienilor corupți din România
A venit vremea că SUA să recunoască faptul că România se află acum într-o plină criză a statului de drept, se arată într-un editorial din Washington Examiner, publicat în contextul ultimelor proteste din țară.
Autorul, Tom Rogan, sugerează că administrația de la Casa Albă ar trebui să impună sancțiuni politicienilor români implicați în scandaluri de corupție

Adolf 14 august 2018 at 14:21

Daca vine Ponta ce faci Darzule? Ai jucat la prea multe capete nu mai tine.

Ionel Corbu 14 august 2018 at 14:36

Procurorul Corbu care se ocupă de dosarul violențelor jandarmilor: „Activitatea trenează, azi ,marti,întrucât s-a întrerupt curentul electric. Paradoxal, numai imobilul nostru” . Dirzule, numai atat poate psd-ul? Trebuia sa intrerupeti curentul la tot cartierul..

Colegii lui Dirzu: 14 august 2018 at 14:47

Comentariu de neînțeles făcut de directorul Filarmonicii ‘Oltenia’. Gabriel Zamfir a afirmat că „așa zisele mame” care și-au dus copiii la protest ar merita „măcar un glonț în cap”, scrie Ziare.com. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, către protestatari: „Nu ne provocaţi că venim 1 milion şi vă CĂLCĂM în picioare!”

Marius Rusu 14 august 2018 at 15:17

În calitate de simplu cetățean român, cu drept de vot și reprezentat de către Președintele României, mă simt lezat de atacul domnului Ioan Dîrzu, președintele PSD Alba, la adresa Președintelui României. În timp ce domnul Ioan Dîrzu este membru și reprezentant al unui partid politic ce a obținut doar 3.204.864 de voturi valabil exprimate la alegerile legislative din România din 2016, Klaus Iohannis, Președintele României, a fost ales legitim de către un număr de 6.288.769 de cetățeni cu drept de vot, iar din acest punct de vedere, românii sunt mai bine reprezentați de către președinte. Domnul Ioan Dîrzu este reprezentantul unu partid politic din rândul căruia provin cei mai corupți politicieni ai României, partidul fiind condus de către un dublu condamnat penal, iar din acest punct de vedere consider afirmațiile domnului Ioan Dîrzu extrem de periculoase și neacoperite de adevăr. În consecință, am formulat un răspuns punctual, în aceeași manieră, la afirmațiile președintelui PSD Alba.

„Iohannis nu mai îndeplinește de mult timp funcția constituțională de mediator între autorități, precum și între stat și societate. El a devenit liderul de fapt al PNL și conduce opoziția în cel mai prăpăstios mod posibil. Iohannis încalcă Constituția prin faptul că este partizan cu un anumit partid politic iar sancțiunea trebuie să fie tot una constituțională.”
Liviu Dragnea nu mai îndeplinește de mult timp funcția constituțională de Președinte al Camerei Deputaților. El a devenit, de fapt, neconstituțional, prim-ministrul României și conduce coaliția de guvernământ în cel mai prăpăstios mod posibil. Liviu Dragnea încalcă nu doar Constituția, ci și orice normă de bun-simț, prin faptul că este dublu condamnat penal, prin faptul că a fraudat un referendum și a furat bani de la niște copii nevoiași.

„Membrii PSD nu primesc ordine de la un președinte care încalcă Constituția, nici de la un președinte care și-a dobândit case prin falsuri. Membrii PSD nu primesc ordine de la păstorul găștii PDL-iste Blaga-Hava-Bolojan-Falcă, grupul protejat de Statul Paralel pe care tot el îl hrănește și animă zilnic.”
Membrii PSD primesc ordine de la un infractor dovedit care ține să demonstreze că corupția nu este un impas în calea obținerii puterii, care și-a dobândit averea furând de la copiii sărmani, din contracte prejudicioase cu statul și prin fraudarea unui scrutin electoral. Membrii PSD primesc ordine de la păstorul corupției, infracționalității și penibilului, de la păstorul găștii Victor Hrebenciuc-Oana Mizil-Toni Greblă-Radu Mazăre-Nicușor Constantinescu-Sebastian Ghiță, grup infracțional organizat, protejat cu nesimțire de mutilarea legilor justiției de către ministrul Tudorel Toader.
„Iohannis a dovedit că este un președinte al PDL-iștilor, o clonă nereușită a lui Traian Băsescu, un om care pune interesul partidului deasupra intereselor publice și prerogativelor constituționale. Este președintele care îndeamnă la acțiuni violente de protest și la preluarea guvernării prin mijloace nedemocratice și străine idealurilor poporului român. Este condamnatul care dezbină, nu care unește!”
Liviu Dragnea a dovedit că este un Președinte al Camerei Deputaților cu atribuții înalte de prim-ministru, o clonă mult mai reușită a lui Ion Iliescu, Adrian Năstase sau Victor Ponta, oameni care au pus, pe rând, genocidul, corupția și interesul partidului deasupra intereselor publice și prerogativelor constituționale. Este un infractor dovedit de către instanță care susține și protejează corupții, acțiuni ilegitime ale instituțiilor din subordinea Statului, refuză să-și asume vinovăția și dorește putere dictatorială împotriva bunului mers al Statului Român. Este un condamnatul penal care fuge de răspundere, care dezbină, nu care unește! Din cauza lui și a camarilei pe care o conduce, milioane de români din întreaga lume nu se simt în siguranță ca să revină în țară.

„În tot acest circ prin care pretinde că apără lupta anticorupție, Iohannis nu încearcă decât să câștige simpatia procurorilor, în vederea ocrotirii administrațiilor defectuoase ale clanului Blaga-Hava-Bolojan-Falcă. La fel ca Traian Băsescu, Iohannis folosește lupta anticorupție pentru persecutarea oponenților politici și protejarea politicienilor dubioși ai vechiului PDL.”
În tot acest circ prin care pretinde că apără lupta anticorupție, că-și dorește prosperitatea Românei, Liviu Dragnea nu încearcă decât să câștige puterea și simpatia persoanelor care cad în plasa pomenilor electorale, executate cu atâta măiestrie de către PSD de-a lungul anilor și, implicit, voturi la următoarele alegeri, pentru a-și proteja clanul Victor Hrebenciuc – Oana Mizi – Toni Greblă – Radu Mazăre – Nicușor Constantinescu – Sebastian Ghiță și pentru a duce la îndeplinire planul de instaurare a dictaturii partidului unic în România. La fel ca Ion Iliescu, Adrian Năstase și Victor Ponta, Liviu Dragnea nu se obosește prea tare cu lupta anti-corupție, ci marșează împotriva ei, și luptă pentru persecutarea oponenților politici și protejarea politicienilor condamnați penal din vechiul PDSR și nou PSD (cam unul și același partid)).

„Suntem martorii unor derapaje constituționale grave pe care președintele României le face și nu mai văd altă cale decât cea a aplicării sancțiunilor constituționale de către Parlament. România are nevoie de o clasă politică matură, responsabilă și pregătită să își asume încă 100 de ani de existență a statului național. Din păcate, Iohannis nu are potența politică pentru o asemenea responsabilitate.”
Suntem martorii unor derapaje grave, enorme, ale coaliției de guvernare, de la mutilarea legilor justiției la instigare la violențe între jandarmi și protestatari, fugă de responsabilitate, lipsă de incompetență, lipsă de moralitate, pe care Liviu Dragnea le face împreună cu camarila sa și nu văd altă cale decât cea a întăririi DNA cu personal competent, cu anchete drastice și la obiect asupra infractorilor care conduc destinele țării. România are nevoie de o clasă politică curată din punct de vedere al justiției, matură, responsabilă, și pregătită să își asume încă 1000 de ani de existență a statului național. Din păcate, Liviu Dragnea nu are competența politică pentru o asemenea responsabilitate.

„Ioan Dîrzu
Deputat de Alba„
Marius Rusu
Cetățean român

Florea 14 august 2018 at 16:15

Elena, tu esti diriginta de la posta din Garda care in loc sa mergi la fan ca-i vremea buna, stai pe telefon toata ziua.

albaneza revoltata 15 august 2018 at 0:05

Vaaai, blestemati sa fiti, mincinosilor, tradatorilor de neam si tara, criminali cu sange rece! Istoria se va razbuna! Poporul asta nu mai poate inghiti otrava ce i-o dat voi, zi de zi! Samanta din voi sa nu mai ramana, profitorilor, oportunistilor, nesatuilor si infatuatilor! Doamne, da-le ce merita! Si celor care inca mai cred in neocomunistii astia, le spun doar atat: spalati-va cu apa rece, dati-va doua palme si incercati sa ganditi cu creierul vostru, nu cu al lui Gadea (Doamne ce nume: gadea=calau) sau al altui slugoi rosu!

Mircea 15 august 2018 at 5:38

PSD o sa cada in curand – orice rahaturi mai face pana atunci nu se intrevede alta varianta.

Atunci voi ratatilor, care inca sustineti acesti penali, nu o sa mai aveti alta treaba decat sa latrati in vant. De data asta nici nu va mai exista PSD dupa ce va fi exclus din alianatele politice internationale.

Si mai bine, sunteti sufuicient de batrani incat nu mai aveti multi ani de latrat….imi este mila de voi – daca ati putea sa vedeti si voi realitatea….la fel ati simti. Va pup si hai fuguta la rezervat loc de veci si cumparat sirop de tuse – sa mai puteti latra pana inchideti ochii

Penibilul Dirzu 15 august 2018 at 18:29

Asteptam ca Dirzu sa-si faca buletin de Teleorman, ca masura a slugarniciei fata de penalul Dragnea.

Contribuabil Aiudean 18 august 2018 at 10:35

Nu ia spus nimeni tovarasului Darzu , ca noi suntem din ALBA , nu din Teleorman ?
Cred ca-ti platesti degeaba consilierii TOVARASE Darzu …

Comentariile sunt oprite