Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputat PSD Ioan Dîrzu: Iohannis s-a metamorfozat din mediator în partizan politic!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Iohannis nu mai îndeplinește de mult timp funcția constituțională de mediator între autorități, precum și între stat și societate. El a devenit liderul de fapt al PNL și conduce opoziția în cel mai prăpăstios mod posibil. Iohannis încalcă Constituția prin faptul că este partizan cu un anumit partid politic iar sancțiunea trebuie să fie tot una constituțională.

Membrii PSD nu primesc ordine de la un președinte care încalcă Constituția, nici de la un președinte care și-a dobândit case prin falsuri. Membrii PSD nu primesc ordine de la păstorul găștii PDL-iste Blaga-Hava-Bolojan-Falcă, grupul protejat de Statul Paralel pe care tot el îl hrănește și animă zilnic.

Iohannis a dovedit că este un președinte al PDL-iștilor, o clonă nereușită a lui Traian Băsescu, un om care pune interesul partidului deasupra intereselor publice și prerogativelor constituționale. Este președintele care îndeamnă la acțiuni violente de protest și la preluarea guvernării prin mijloace nedemocratice și străine idealurilor poporului român.Este președintele care dezbină, nu care unește!

În tot acest circ prin care pretinde că apără lupta anticorupție, Iohannis nu încearcă decât să câștige simpatia procurorilor, în vederea ocrotirii administrațiilor defectuoase ale clanului Blaga-Hava-Bolojan-Falcă. La fel ca Traian Băsescu, Iohannis folosește lupta anticorupție pentru persecutarea oponenților politici și protejarea politicienilor dubioși ai vechiului PDL.

Suntem martorii unor derapaje constituționale grave pe care președintele României le face și nu mai văd altă cale decât cea a aplicării sancțiunilor constituționale de către Parlament. România are nevoie de o clasă politică matură, responsabilă și pregătită să își asume încă 100 de ani de existență a statului național. Din păcate, Iohannis nu are potența politică pentru o asemenea responsabilitate.

Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea