Deputat PNL Florin Roman: Dănciloza afectează grav România!

După ce Viorica Dancilă a mutat Câmpia Libertății de la Blaj la Alba Iulia, dovedind încă o dată că este o campioană a gafelor, un ministru din guvernul PSDragnea încurcă merele cu perele.

Este cazul ministrului Transporturilor, domnul Cuc. I-am adresat acestuia o interpelare in calitate de deputat de Alba, in care solicitam lămuriri vizavi de construcția nodului de autostrada din dreptul orașului Cugir.

Răspunsul ministrului, sosit cu întârziere, îmi demonstrează ca “danciloza” este o boala ereditară, transmisibilă și membrilor cabinetului Viorica Dancila. Domnul Alexandru Cuc face o confuzie gravă între un nod de autostrada pe culoarul IV și doua drumuri naționale din zona Munților Apuseni! Fie domnia sa nu știe ce a semnat, fie este un incompetent cu acte in regula! După toate aceste gafe impardonabile, PSDragnea a inventat și brevetat o noua unitate de măsura a prostiei guvernamentale…”dancilul”!

O demisie ar fi un gest normal, dar ce mai poate fi normal in guvernarea PSDragnea? Cânta Cuc(ul) bată-l vina! Atașez întrebarea, precum și răspunsul domnului minstru.

Deputat PNL Florin Roman, vicepreședinte PNL

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...