Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PNL Claudiu Răcuci: Ponta s-a întors în PSD, iar Tăriceanu și ALDE au devenit sclavii socialiștilor!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL Claudiu Răcuci spune că PSD nu-și va schimba niciodată năravul, indiferent ce vor spune românii prin vot, iar așa-numita ”schimbare la față” pe care au promis-o Dăncilă, Olguța, Oprișan și alții PSD-iști după pierderea alegerilor a fost o altă minciună care a ieșit la iveală în mai puțin de 24 de ore:

„Interesele financiare și cele legate de mutilarea justiției continuă să facă din PSD, ALDE și Victor Ponta cea mai trainică și odioasă frăție! Au demonstrat acest lucru din nou miercuri, 29 mai, când pentru a-l înlocui pe Liviu Dragnea cu Marcel Ciolacu, PSD-iștii au apelat la cele mai mizerabile tertipuri.

Au cumpărat voturile lui Victor Ponta, Daniel Constantin și alți frustrați din ProRomânia, adică PSD-ul cu nr.2, dându-le dreptul să își facă propriu grup parlamentar, deși ei sunt tot PSD-iști. Pentru a obține voturile celor din ALDE, PSD a apelat la șantaj în grup, la adresa lui Tăriceanu și a altor inși din ALDE care au probleme cu justiția!

Astfel, miercuri dimineață, PSD a convocat repede o ședință a comisiei juridice din Senat și i-a arătat lui Popescu Tăriceanu că dosarul în care Președintele Senatului este acuzat de DNA că a luat 800.000 de dolari mită nu se stabilește în sala de judecată, ci în biroul PSD-ului! PSD a demonstrat astăzi că vinde și cumpără voturi, chiar dacă duminică românii au dat un vot chiar împotriva acestor mizerii. PSD a demonstrat că și fără Dragnea este același partid toxic pentru România, continuând să se bazeze pe minciună, hoție, șantaj și cumpărare de voturi.

Cu toate acestea, tot miercuri, opoziția condusă de PNL a reușit un lucru foarte important pentru România – PNL, USR și PMP au susținut același candidat pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților! Chiar dacă Raluca Turcan nu a strâns numărul suficient de voturi, pentru că opoziția are puține voturi, cred că este primul pas spre normalitate și semnul că epoca PSD este pe sfârșite.

Ceea ce românii au început duminică la alegerile pentru Parlamentul European și la Referendum, va continua și la următoarele tururi de scrutin. România merită mai mult și de aceea trebuie scăpată de PSD, de incompetenții lor și de hoții dovediți!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea