// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Deoarece face furori cu colecția ei de rochii din pene de păun, designerul albaiulian Ioana Șuteu – invitată să participe în Dubai, la cel mai mare festival de modă din lume

Deoarece face furori cu colecția ei de rochii din pene de păun, designerul albaiulian Ioana Șuteu – invitată să participe la Dubai, la cel mai mare festival de modă din lume • La Carolina Fashion Kids, ea a adus primăvara în sufletul spectatorilor prin naturalețe, farmec și culoare

La finele săptămânii trecute a avut loc un eveniment de excepție – Carolina Fashion Kids, singurul destinat copiilor, organizat la Alba Iulia de Școala de modeling Cleopatra Popescu. Gazda celei de-a III-a ediții a evenimentului a fost Hotelul ”Astoria”, iar invitată specială a serii a fost designerul de renume internațional Ioana Şuteu, care și-a prezentat noile creații pentru copii și a cucerit sala cu modelele sale pline de naturalețe, farmec și culoare. Cei 13 copii au prezentat 14 modele de rochițe care au adus primăvara în sufletele spectatorilor.

Micuții au avut alături de ei câte o minunată jucărie croșetată, ce va fi promovată și la evenimentele viitoare la care designerul a fost invitată – în Dubai și Singapore. Fiecare model a fost pregătit cu minuțiozitate, jucăria s-a asortat perfect cu rochia pentru că, așa cum ne-a spus Ioana Șuteu, detaliile sunt foarte importante în fiecare colecție oferită publicului. Ioana s-a concentrat mai mult în realizarea colecțiilor pentru copii după ce nepoțica sa a avut o rochiță la care ținea foarte mult, care a trebuit să fie transformată, iar rezultatul a fost unul de excepție. Așa a început ea munca pentru colecțiile viitoare destinate copiilor, dar a dus mai departe și colecția haute couture.

*Singurul designer din țară invitat în Dubai Designerul albaiulian Ioana Șuteu va participa, în data de 5 aprilie, la cel mai mare festival de modă din lume, care va reuni cunoscute vedete internaționale din lumea modei. Din țara noastră este singurul designer invitat la acest eveniment și a fost selectată pentru a prezenta minunata colecție de rochii realizate din pene de păun. Deja au fost stabilite coafurile, machiajul și încălțămintea manechinelor.

”De câte ori voi mai fi invitată voi merge în Dubai cu mare drag, pentru că inima modei nu mai bate la Milano, ci în Dubai. Anul trecut am stat 3 săptămâni în Dubai și experiența de atunci mi-a prins foarte bine în realizarea colecției din acest an”, a spus Ioana Șuteu.

În Dubai, ea este promovată pe toate posturile locale, inclusiv la TV Al jazeera. De curând a fost ziua prințesei Dubaiului – Miriam Al-Maktoum, iar designerul Ioana Șuteu îi va dărui o rochie creată special pentru ea.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419