Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Demisii în lanţ la AJF Alba: vicepreşedintele Ioan Moldovan şi trezorierul Gabriel Marin au renunţat la funcţii!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şedinţă furtunoasă a Biroului Executiv a AJF Alba, luni după-amiaza înaintându-şi demisiile prim-vicepreşedintele Ioan Moldovan din Aiud şi trezorierul Gabriel Marin. Cei doi s-au contrat vehement pe seama situaţiei din contabilitate şi a actelor financiare, acuzându-se reciproc. Oficialii AJF se alătură astfel lui Iulian Nichimiş, fostul secretar general al AJF Alba, al cărui preaviz a expirat ieri 2 septembrie. Întâlnirea de ieri a adus lucrurile la o cotă explozivă, întrucât a fost una în care dialogul s-a purtat pe tonalităţi înalte pe alocuri. La un moment dat, Ioan Moldovan şi Gabriel Marin au părăsit şedinţa cu pricina! „Sunt mai multe chestiuni la mijloc, probleme ce m-au determinat să plec. Au existat anumite nemulţumiri legate de activitatea trezorierului. Joi dimineaţa o să-mi comunic decizia definitivă, dacă voi continua sau nu până la încheierea mandatului. Problemele au plecat de la evenimentele din luna iunie şi multe se leagă. Eu sunt ales de Adunarea Generală şi dacă ar fi o demisie irevocabilă, ar trebui să mi-o prezint Adunării Generale„, a precizat Ioan Moldovan.

Este o stare de fapt fără precedent în ultimul deceniu în AJF Alba, evenimentele din luna iunie, cu cele două spargeri rupând echilibru în echipa lui Corpodean, care acum are organigrama incompletă. „A fost o discuţie în contradictoriu pe seama faptului că Nichimiş trebuia să-şi predea actele şi s-a ajuns la acest deznodământ„, a afirmat Sorin Corpodean, preşedintele AJF Alba.

*Nichimiş aproape de „U” Cluj

Din cauza problemelor mele am plecat, nu sunt alte motive. Poate pare ciudat, dar nu vreau să mai necăjesc pe nimeni. Cu Corpodean am rămas în relaţii bune, am şi discutat, o să mai colaborăm„, a declarat Iulian Nichimiş, care este foarte aproape de a ajunge la „U” Cluj. Deocamdată, în funcţia de secretar general a fost instalat Cristian Petropulos, până la alegerile din primăvara anului viitor. „Nu mă aşteptam să se întâmple aşa ceva: le-am şi spus că trebuie să strângem rândurile şi să o scoatem la capăt. Sper ca în scurt timp să se regleze problemele şi să vedem ce facem în continuare„, a spus Augustin Damian, vicepreşedintele AJF.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea