Rămâi conectat

Politică Administrație

Demisie BOMBĂ din PRO România – Femeia din Alba, adusă de Ponta cu SURLE și TRÂMBIȚE, a plecat: ‘Mi-ai dorit mazilirea’

Ziarul Unirea

Publicat

în

Demisie BOMBĂ din PRO România – Femeia din Alba, adusă de Ponta cu SURLE și TRÂMBIȚE, a plecat: ‘Mi-ai dorit mazilirea’

Demisie de răsunet în Pro România. Femeia adusă de Victor Ponta cu surle și trâmbițe în partid după ce îl dăduse în judecată pe vremea când a fost premier a plecat. Ionela Dancu, mamă de tripleți și consilier local independent în Aiud a avut viață scurtă în Pro România.

„PRO Romania- centru stânga. PNL, USR, PMP -centru dreapta . În alianță. Cine mai are putina politica în coltul gurii? Sa nu va mai aud la următoarele candidaturi ca unii-s mai politicieni ca alții sau mai breji. Este loc pe pământ pentru toată lumea și trebuie respectat si votat OMUL, CANDIDATUL, NU PARTIDUL! PRO Romania Alba, mi-ai dorit mazilirea.”Ghinion”, mi-ai dat seama și am plecat eu. Nu fac cârdasie cu acest primar basist ( PDL) PNL Aiud. Consilier local independent”, scrie Ionela Danciu pe Facebook.

Liderul Pro România, Victor Ponta, anunța în luna martie că a reușit să o coopteze în partid pe Ionela Danciu, femeia care îl dăduse în judecată în anul 2015 când el era premier.

”Noua noastra colega si partenera in batalia ProRomania!!!

Ionela Danciu nu este doar mama de tripleti / nu este doar un om implicat in viata publica a orasului Aiud / nu este doar consilier local independent cu 17% din voturi ( fara sprijinul niciunui partid) / nu este doar parintele care a dat in judecata Guvernul cand eram Prim Ministru si mi-a atras atentia si mi-a deschis ochii asupra unor grave nereguli din administratia publica ( pe care atunci o conduceam) / este o luptatoare pentru o Romania mai buna!”, anunța Ponta în urmă cu treu luni.

Sursa. stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea