Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Declarație politică – deputat PMP de Alba, Clement Negruț: La loc comanda!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Declarație politică, deputat Clement Negruț: Comandă binecunoscută între militari și, sunt sigur, foarte uzitată de către fostul premier interimar, domnul general Oprea. Dar nu cred că se aștepta să-i fie adresată de către un ofițer mai mic în grad, fie el chiar acoperit de o mare durere în genunchi.

Clement Negrut01Însă așa se întâmplă în politică: funcția doboară gradul. Astfel domnul general s-a trezit că ceea ce a încercat pe ultima sută de metri a scurtului său mandat de premier interimar, respectiv umflarea salariilor unor demnitari aleși pe sprânceană (parcă unii sunt mai demnitari decât demnitarii) – clar în interesul național – a fost blocată de însuși premierul în funcție.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Supărat nevoie mare, proaspăt neras de parcă s-ar fi întors de la mănăstire din Muntele Athos, Ponta îl pune pe colegul său de alianță guvernamentală într-o postură de pifan neinstruit și îi transmite o stângă împrejur din zona scaunului de prim ministru cu ordonanța de mărire a salariilor demnitarilor cu tot. Aceeași fulgerătură șmecherească și înspre popor căruia îi transmite că el, Ponta cel neras, nu este de acord cu așa ceva, că nu a știut nimic de nicio ordonanță.

Citește și Clement Negruț: Nu-l va prinde 1 august premier pe Victor Ponta. Viitorul prim-ministru va fi Gabriel Oprea

Minciunăăă! Tună fostul premier interimar Oprea. Guvernul este inițiator. Ponta a știut; ba chiar a fost de acord. Probabil că dacă aceste înțepături și acuzații s–ar petrece într-o cazarmă, cineva ar dormi la ”țambal”. Mai mult decât atât, cred că era și ras în cap, dar este mult mai grav. Aceste acuzații pe care și le aduc cei doi, arată de fapt minciuna în care se complace acest Guvern. Intuiesc că pe lângă încercarea celor doi protagoniști de a-și salva onoarea, între ei s-a aprins flacăra războiului pe care nu o mai poate stinge nici măcar interesul național al domnului Oprea.

Trebuie consemnat în ecuație încă un actor (de film mut), cel mai ales dintre aleși domnul Președinte Iohannis, care încearcă și el să profite de pe urma scandalului cu ordonanța și după ce îl lăuda pe domnul premier interimar pentru eminenta sa viziune privind adâncimea portofelelor unor demnitari printre care și domnia sa, fiind efectiv și total, adică și el și domnul Mihalache de acord cu ea, se întreabă dacă mai are un Guvern funcțional și critică atitudinea lui Ponta. Acum înțelegem, cam unde bate domnul Iohannis. Îi convine sa bage bățul prin gard să-i agite pe cei doi, însă eu cred că domnul general căutând prin raniță s-ar putea să fi gasit bastonul de mareșal; pardon! de prim ministru și cred că-i și place. În acest context, domnule Presedinte Iohannis, acest Guvern va fi funcțional atâta timp cât interesul național îl va măcina profund pe domnul general. Poate inerveni un sacrificiu suprem, doar pentru functia de prim ministru în spiritul aceluiași interes național. Poate doar atunci se va auzi comanda generalului ,,La dreaaaptaaa!”

Până atunci rămânem cu un Guvern măcinat de multe păcate, cu un premier în funcție acuzat de minciună, de către un premier interimar, coleg de guvernare. Toate cresc; ba și cele care scad sunt înspre binele poporului, dar poporul nu prea simte că ar duce-o mai bine. Guvernul aruncă cu bunăstare în stânga și mai ales în stânga în speranța că PSD-ul o mai trage de o păcăleală și în 2016. A mai încercat asta un clasic în viață în 2008, Tăriceanu pe numele său și a aruncat România în criză economică, slăbita și devalizată.
Partidul Mișcarea Populară atrage atenția guvernanților că riscă să procedeze asemenea Guvernului condus de Tăriceanu. Este nevoie de acțiuni fiscale atente și raționale, nu de alta, dar poate privim (nu cu mânie proletară înspre) Grecia și vedem cam ce se putea întâmpla cu România. Poate vă treziți și unii și alții, adică și cei care sunțeti și cei care vreți să fiți…la guvernare.

Președinte PMP Alba, Deputat Clement Negruț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Aproape 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în comuna Ocoliș: Licitația de peste 7,2 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în comuna Ocoliș: Licitația de peste 7,2 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Ocoliș a lansat, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, un proiect prin care două străzi urmează să fie reabilitate. Mai exact, strada Pociovaliște 700 m. și drumul Jgheburoasa 9.100 m. urmează […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea