Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț: Nu-l va prinde 1 august premier pe Victor Ponta. Viitorul prim-ministru va fi Gabriel Oprea

Dragoş Suciu

Publicat

în

Deputatul PMP de Alba, Clement Negruț, susține că ”nu-l va prinde 1 august premier pe Victor Ponta”, iar viitorul șef de cabinet va fi Gabriel Oprea care va forma un guvern cu cei de la PNL, ”sub umbrela măreață și primitoare a interesului național”.

Negrut01La 22 iunie 2015, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, pe perioada imposibilității exercitării atribuțiilor de prim-ministru de către Victor Ponta, care a suferit o intervenție chirurgicală la genunchiul stâng într-o clinică din Turcia.

Citește și Ioan Dîrzu: Victor Ponta nu are motive să demisioneze! Bătălia politică trebuie dusă în Parlament, nu la DNA

”În opinia mea, Guvernul se află într-un mare deranj. Se pare că interesul național a început să-l îmboldească din ce în ce mai tare pe domnul general Oprea. Cred că acest lucru va duce în foarte scurt timp la căderea guvernului PSD. Eu prevăd că nu-l va prinde 1 august premier pe Victor Viorel Ponta”, a spus Clement Negruț.

Acesta susține că  ”trădarea domnului Oprea se va ascunde sub deviza interesului național. Acum generalul Oprea este premier și s-ar putea să-i placă”.

Negruț precizează că ”falia s-a creat” amintind și de nominalizarea ca director al SIE a lui Mihai Răzvan Ungureanu și reacția PSD-ului care a spus că nu-l susține, respectiv reacția UNPR-ului care a spune că-l susține.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea