Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Debut cu victorie la scor la baschet feminin: BC Danzio Timişoara – CSU Alba Iulia 37-100 *Succes categoric în Banat

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a început stagiunea cu dreptul şi în campionat, învingând categoric cu scorul 100-37 (45-20), pe BC Danzio Timişoara.

Se părea că echipa lui Miroslav Popov nu va avea un examen facil în Banat, împotriva echipei la care au activat Jovana Vukoje şi Tiffany Brown, mai ales după episodul din toamna trecută, însă totul a fost o simplă defilare a vizitatoarelor, ce au atins „suta” de puncte marcate.

Toate cele 4 sferturi au fost adjudecate de echipa din Cetatea Marii Uniri, după cum urmează: 26-10, 24-12, 27-8, 23-7, rezultând un ecart final de 63 de puncte, o victorie concludentă şi fără dubii şi o mini-revanşă în teren, raportat la precedenta descindere în Banat a CSU (sub comanda lui Bilek).

A fost al treilea joc oficial câştigat de CSU Alba Iulia, care a fost invincibilă şi în cele 6 amicale ale verii.

Au marcat Chastity Reed – 22 puncte, Tiffany Brown – 18, Sasa Cadjo – 16, Alexandra Uiuiu – 15, Breanna Salley – 10, Ildiko Nagy – 4, Larisa Toma – 4, Anne Marie Părău – 4, Jovana Vukoje – 4, Khadijah Whittington – 3.

*Sâmbătă, 12 octombrie, cu CSM Târgovişte!!!

Următoarele runde reprezintă dueluri interne cu CSM Târgovişte (sâmbătă, 12 octombrie, ora 18.00, după ce iniţial se vehiculase ziua de luni, 14 octombrie) şi campioana ICIM Arad, partide ce vor fi televizate de DigiSport. „Am jucat bine, rezultând o victorie fără istoric, după un meci controlat de la început de CSU Alba Iulia„, a spus Bogdan Duma, preşedintele Consiliului de Administraţie al CSU Alba Iulia.

Tiffany Brown: „Am jucat foarte bine ca o echipă, ne-am făcut treaba în teren, s-a văzut că avem jucătoare cu experiență, iar cred că lucrul acesta ne-a câștigat meciul. Sunt mulțumită că am debutat cu o victorie chiar împotriva fostei mele echipe și sper să continuăm de aceeași manieră„;

Annemarie Părău: „Nu a fost un meci ușor, dar a fost important pentru noi să-l câștigăm fiind primul din sezon și mă bucur că am reușit acest lucru. Cred că am arătat astăzi ca o echipă, ne-am omogenizat și ne înțelegem foarte bine în teren

Miroslav Popov:  „A fost mai ușor decât ne-am fi așteptat, înaintea meciului am crezut că vom avea probleme mai mari, dar nu a fost deloc așa. Cred că fetele au fost foarte concentrate și au jucat serios, de aceea nu am avut probleme. Sunt sigur că dacă vom continua să jucăm tot așa, vom fi foarte greu de învins. Sunt mulțumit de jocul de astăzi și vreau să îmi felicit jucătoarele pentru cum s-au comportat în teren”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea