Rămâi conectat

Oameni şi locuri

De Ziua Femeii, Primarul Mircea Hava a oferit albaiuliencelor peste 2000 de trandafiri

Alexandra Mates

Publicat

în

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, împreună cu viceprimarii Ioan Bogăţan şi Paul Voicu, consilieri locali şi  mai mulţi tineri din cadrul TDL Alba şi-au dat întâlnire ieri la sediul PDL Alba, cu puţin înainte de amiază. De aici, bine organizaţi, s-au împărţit în mai multe echipe, pe mai multe zone ale oraşului, pe principalele bulevarde şi străzi (opriind chiar şi femeile aflate în trafic, la volanul maşinilor)  în magazine, farmacii, frizerii, instituţii publice, la Oarda sau Pâclişa  şi chiar şi la redacţia Ziarului Unirea,  pentru a le oferi câte un trandafir cu „miros de primăvară”  tuturor domnişoarelor şi doamnelor. Şi este vorba de  peste 2000 de trandafiri olandezi, de diferite culori. Sute de femei au avut ocazia să fie pupate şi îmbrăţişate de primarul municipiului, care le-a urat totodată un călduros „La Mulţi Ani”, multă sănătate, fericire şi o primăvară cât mai frumoasă în sufletele şi viaţa fiecăreia. Un gest frumos, care aşa după cum ne-a declarat domnul primar, vine de această dată să le omagieze pe cele mai dragi făpturi din viaţa noastră – FEMEILE, indiferent dacă sunt mame, soţii sau fiice. (A.M.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

VIDEO | Aurel Voicu, cel mai vârstnic absolvent din România, despre viața de student la aproape 90 de ani: ”Este o mândrie și o provocare. Toate la timpul lor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aurel Voicu, cel mai vârstnic absolvent din România, despre viața de student la aproape 90 de ani: ”Este o mândrie și o provocare. Toate la timpul lor” Voicu Aurel, fostul primar al oraș;ului Cugir a devenit recent cel mai vârstnic absolvent din România, la aproape 90 de ani. Acesta a terminat masterul la Universitatea ”1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea