Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

De la scandalul Pandurii Tg. Jiu – Steaua, arbitrul Adrian Comănescu, la derby-ul Şurianu Sebeş – Mureşul Vinţu din „Arini”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Derby-ul Ligii a IV-a din „Arini”, Şurianu Sebeş – Mureşul Vinţu de Jos Adrian Comanescu arbitru 1va fi condus la centru de Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea), arbitru de Liga 1, cel care la ultima etapă din primul eşalon, a intervenit în calitate de „adiţional” la partida Pandurii Tg. Jiu – Steaua, scor 0-1, la faza încinsă din finalul jocului, când s-a dictat penalty-ul transformat de Nicuşor Stanciu!

Meciul dintre Şurianu Sebeş şi Mureşul Vinţu de Jos este primul la care oficiază arbitrul vâlcean, după partida încinsă de la Turnu Severin. Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba a luat această decizie înţeleaptă tocmai pentru a asigura un climat adecvat unui asemenea meci important în lupta pentru promovare. Tocmai pentru a evita controversele, reprezentanţii AJF Alba au decis să anunţe public componenţa brigăzii doar în această după-amiază.

Respectivul henţ al lui Hora a fost îndelung comentat în ultimele zile, părerile în lumea arbitrajului fiind împărţite, decizia stârnind valuri de discuţii!

Comănescu a mai oficiat săptămâna trecută în Alba, în Liga a IV-a, la întâlnirea Energia Săsciori – Cuprirom Abrud 6-3, iar mâine va fi ajutat de asistenţii Popa Daniel (Aiud) şi Potora Florin (Ocna Mureş), observator fiind Rojneai Alexandru (Alba Iulia)

Sursa foto: Gazeta Sporturilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea