Rămâi conectat

Sport

De astăzi, abonamente de 250 RON, puse în vânzare de CSM Volei Alba Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Volei Alba Blaj, campioana României, pune în vânzare, începând de azi, 22 septembrie, abonamentele pentru sezonul 2022/2023, pentru meciurile din Sala „Timotei Cipariu”.

Preţul unui abonament este 250 RON! Abonamentele pentru sezonul viitor se vor achiziţiona de la sediul Clubului Sportiv Municipal Volei Alba Blaj, situat în incinta Primăriei Municipiului Blaj, de luni până vineri, între orele 8.00 şi 16.00. Deţinătorii de abonamente din ultimul sezon în care au fost comercializate acestea, sezonul 2019/2020, au posibilitatea să rezerve acelaşi loc, dacă decid să le reînnoiască.

În funcţie de locurile disponibile, abonamente se pot achiziţiona şi după începerea campionatului, al cărui start este programat pe 29 octombrie. Pentru cei care nu îşi vor achiziţiona abonamente, intrarea va continua să fie gratuită la meciurile de volei, oficiale sau amicale, dar, în acest caz, aceştia nu au garantat un loc în Sala „Timotei Cipariu”, la meciurile din campionat și Cupa României!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea