Ziarul Unirea

Dascălii buni de la ţară nu se dezmint

Mă numesc Nicolae Nuţ şi sunt domiciliat în loc. Rădeşti, judeţul Alba. Menţionez că sunt un abonat fidel al ziarului dumneavoastră de câţiva ani deşi sunt pensioar pe caz de boală.
Citind ziarul de joi, 14 iulie 2011, domnul Tinu Mateş remarcă cele două fete de la Stremţ de nota 10, da, merită felicitări pentru munca pe care au depus-o. Vreau să menţionez că sunt mulţi copii buni şi fără meditaţii. Fiica mea a avut Evaluarea Naţională la limba română – 9,15, matematică – 9,65 fără meditaţii fiind premiantă numai cu premiul I în toţi cei 8 ani şcolari. A participat la olimpiada de limba română obţinând locul I la etapa zonală Aiud doi ani la rând şi menţiune pe judeţ. Atât la limba română cât şi la limba engleză. Şi la fel o menţiune de la Uniunea Scriitorilor Iaşi şi mai multe premii şi menţiuni chiar naţionale. Note de 9 a avut numai la educaţie fizică şi Matematică iar în rest numai note de zece.
Vreau să vă spun că profesorii şi elevii de la ţară sunt la fel de buni ca şi cei de la oraş. Iar prin intermediul ziarului „Unirea” vreau să mulţumesc colectivului de profesori şi învăţători de la Şcoala cu clasele I-VIII „Demetriu Radu” din Rădeşti, în special dl. prof. Mircea Zama, profesor de matematică (fost director) care şi-a dat silinţa să înveţe foarte multe generaţii de elevi, la fel d-nei dirig. Felicia Maier (profesoară de limbi străine, engleză şi franceză), d-nei Sanda Roşian, d-nei înv. Cornelia Milea şi tuturor cadrelor didactice de la Rădeşti. La fel şi Primăriei Rădeşti, domnului viceprimar Alin Nicula care, deşi e criză financiară i-a premiat pe copiii merituoşi cu cărţi şi chiar cu câteva locuri în tabără în această vară (copiilor cu rezultate bune la învăţătură, dar şi cu o situaţie materială modestă).
Vă mulţumesc.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419