Rămâi conectat

Cultură Educație

Darul școlarului 2014 – acțiunea Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

actiune Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis (1)Miercuri, 26 noiembrie 2014, preșcolarii și școlarii din clasele pregătitoare-IV din școlile comunei Almașu-Mare au fost vizitați de un grup de rotaryeni de la Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis.

Potrivit unui comunicat remis presei de Rotary Alba Iulia Civitas Solis, „scopul acțiunii a fost de a veni în întâmpinarea necesităților copiilor și de a le înmâna personal cu daruri scolare.

Conținutul cadourilor a fost achiziționat de membrii clubului, de familiile și prietenii acestora și a constat în obiecte de strictă necesitate, obiecte de îmbrăcămite pentru sezonul toamnă-iarnă, rechizite școlare, actiune Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis (2)dulciuri și cărți pentru copii.

Bucuria nu a avut margini: cei mari s-au bucurat că au avut încă o dată ocazia să dăruiască și să aducă veselie și lumină în sufletele copiilor, iar cei mici s-au bucurat nespus pentru darurile primite.

În sprijinul acestei acțiuni a venit și scriitoarea de literatură pentru copii, d-na Doina Iovănel Spineanu, care a venit special de la Timișoara pentru a aduce 150 de cărți pentru a fi dăruite copiilor, în dorința de a trezi dragostea pentru lectură și cunoaștere în rândul celor mici.

Drept mulțumire, copiii i-au încântat pe oaspeți cu scurte momente artistice, poezii, cântece, colinde.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea