Darko Zakoc – noul şi vechiul antrenor al campioanei Volei Alba Blaj! Un nou contract, pe doi ani, pentru „principalul” sârb

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Volei Alba Blaj a reuşit mutarea anului 2017, convingându-l pe antrenorul Darko Zakoc să continue pe banca tehnică triplei campioane! 

Darko Zakoc, omul ce se identifică cu performanţele remarcabile realizate de Volei Alba Blaj a acceptat să rămână încă două campionate la Blaj, spre deosebire de negocierile din anii precedenţi, când semnase înţelegeri valabile pentru un sezon!

USR - Alegeri parlamentare 2020

O veste extraordinară pentru suporterii blăjeni, continuitatea fiind cuvântul de ordine pentru clubul care a dominat voleiului feminin din România în ultimii ani. Mai mult, Darko Zakoc a acceptat să semneze astăzi, înainte de a pleca în vacanţă, un contract valabil pentru doi ani, iar în jurul datei de 1 iunie se va definitiva şi staff-ul tehnic al campioanei. „Era normal să îl dorim în continuare pe Darko Zakoc, singura opţiune pentru banca tehnică şi cea mai importantă mutare, în perspectiva sezonului viitor. S-a simţit bine la Blaj, îl cunoaştem şi se pliază cel mai bine pe stilul nostru de a lucra. Ne-am înţeles pe termen mediu, pentru a asigura stabilitate voleiului blăjean„, a declarat primarul Gheorghe Rotar.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Darko, eroul Blajului, este extrem de iubit în micuţul municipiu, bucurându-se de o apreciere extraordinară: viitoarea sală polivalentă se va numi „Darko Arena”, iar zilele trecute, în cadrul sărbătorii „Seara Campioanelor” a devenit cetăţean de onoare, alături de Adina Salaoru.

Antrenorul sârb a acceptat continuarea colaborării cu formaţia din „Mica Romă”, cu care a cucerit ultimele trei titluri în România dar şi Cupa României, realizând eventul în actuala ediţie, iar pentru parafarea contractului a refuzat o ofertă importantă din campionatul Poloniei.

Volei Alba Blaj s-a încununat a treia oară consecutiv regina voleiului feminin din România, iar părţile s-au aşezat la masa tratativelor, firest principala opţiune fiind Darko Zakoc. Discuţiile au fost scurte, antrenorul a cerut câteva zile timp de gândire, iar răspunsul “Da, continuăm” înseamnă enorm pentru Blaj, ce-şi păstrează “antrenorul-trofeu”.

Dan HENEGAR

1 comentariu

Mircea 5 mai 2017 at 13:46

Pacat de aceasta echipa si in general de voleiul feminin ca nu este promovat mai bine in tara asta. Majoritatea ziarelor au ignorat faptul ca Volei Alba Blaj a castigat atat titlul cat si cupa. Si atunci cum sa se inainteze ceva in acest sport atat de frumos ? Odata eram cineva in lume nu numai in Europa. Din pacate acum este [prea putin interes. Pacat.

Comentariile sunt oprite