Daniel Ianc (Sportul Petrești), la al 5-lea baraj de promovare din carieră! “Suntem foarte încrezători, avem șansele noastre”, a declarat căpitanul campioanei Ligii a IV-a

Daniel Ianc, experimentatul căpitan al Sportului Petrești, campioana Ligii a IV-a Alba, este încrezător înaintea dublei de promovare în Liga a 3-a, împotriva reprezentantei județului Mureș, CSM Tg. Mureș, programată în 15 și 22 iunie, primul meci în deplasare.

Semnatarul ultimei reușite a formației conduse de Doru Oancea în ediția anterioară, în victoria 5-0 cu Viitorul Sântimbru, un eurogol, un șut de la 35 de metri, fotbalistul de bandă dreapta este în fața unui record personal: al 5-lea baraj din carieră pentru accederea în Liga a 3-a, egalându-l la nivel județean pe Călin “Bela” Dănilă (Performanța Ighiu). În vârstă de 34 de ani, D. Ianc a mai disputat asemenea meciuri în 2007 – cu Kozara Vințu de Jos (la Deva, cu AS Cisnădie Sibiu), 2008 – cu Arieșul Câmpeni (la Beiuș, cu Național Sebiș), 2009 – cu CS Zlatna (la Arad, cu Berzobis Berzovia) și 2016 – cu Mureșul Vințu de Jos (dublă cu Mureșul Luduș), “scorul” fiind de 3-1 (un singur eșec, cel din 2008).

ELIT

“Suntem foarte încrezători în forțele noastre înaintea acestei duble decisive. La urma urmei, în ciuda numelor grele din lot, adversarii sunt tot o echipă de Liga a 4-a, iar șansele sunt egale. Totul depinde de forma echipelor în ziua meciului, iar în ceea ce ne privește, din punctul meu de vedere, evoluțiile lui Bălaș și Ad. Lăcătuș vor fi determinante în evoluția ostilităților”, a declarat purtătorul banderolei de căpitan a formației din Petrești. Împreună cu Samoilă și Ștefan Pamfiloiu, D. Ianc este cel mai vechi echipier al grupării din Alba, având trei sezoane petrecute în “alb-albastru”.

Am câștigat de justețe Liga a 4-a, am meritat titlul de campioană! Sunt mândru de ce am realizat în această perioadă la Petrești. Să sperăm că va fi o nouă promovare, dar și continuitate a activității în eșalonul superior, să nu trăim episoadele Șurianu Sebeș și Mureșul Vințu de Jos”, a mai adăugat Daniel Ianc (foto stânga, alături de Ad. Lăcătuș, Bălaș și Samoilă).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...