Rămâi conectat

Politică Administrație

Daniel Constantin: ALDE Alba reprezintă a treia forță politică din județ. 12%, ținta electorală pentru alegerile locale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 12 martie, la Alba Iulia, organizația județeană ALDE Alba a organizat conferință de presă la care a participat Daniel Constantin, co-presedintele partidului la nivel național, Ioan Lazăr și Gheorghe Feneșer, recent numiți co-președinți ai filialei din Alba.

ALDE Alba Gheorghe Feneser_Daniel Constantin_Ioan Lazar

Gheorghe Feneșer a prezentat succint reprezentanților presei o evaluare a organizației județene ALDE și obiectivele acesteia pentru alegerile locale. Fostul prefect de Alba a declarat că partidul pe care îl conduce reprezintă a treia forță politică atât la nivelul județului Alba, cât și la nivel național. Targhetul pentru scrutinul din iunie 2016 este obținerea unui procent de 12% din voturile alegătorilor din Alba, “un scor îndrăzneț” în opinia lui Feneșer, însă realizabil, datorită faptului că este un partid “cu oameni buni, fără traseiști și cu foarte, foarte mulți tineri”.

Daniel Cosntantin, fost vicepremier și ministru al Agriculturii în Guvernul Ponta, i-a învestit cu încrederea sa pe cei doi co-președinți din Alba, Ioan Lazăr și Gheorghe Feneșer, să coordoneze activitatea ALDE pentru bătălia electorală din acest an, respectiv alegerile locale și parlamentare.

“Îl felicit pe domnul Feneșer pentru că a avut o activitate ireproșabilă (n.r. în funcția de prefect al județului Alba). Este pentru mine o persoană foarte apropiată. Mi-a fost alături încă de la început (n.r. în Partidul Conservator)”, a spus co-președintele ALDE.

Constantin a subliniat că se muncește pentru consolidarea ALDE în poziția de a treia forță politică din țară și ca alternativă la PSD și PNL, în calitate de unic partid care mai reprezintă valorile liberale autentice în România.

“Nu putem să lăsăm clasa politică din România să fie polarizată. PNL-ul nu mai există. PNL-ul este ocupat de PD-L, ai căror reprezentanți au făcut atât de mult rău țării, tăind pensiile și salariile în Guvernarea Boc, mărind TVA-ul, făcând concedieri. Vrem să-I atragem alături de noi pe acei oameni, care poate nu au făcut politică până acum, și vor să se alăture ideilor liberale” a mai spus Daniel Constantin.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea