Daniel Buzdugan, despre zona dintre Aiud – Rimetea: Veniți aici în această vară, o să mă pomeniți! Inutilii din Ministerul Turismului cu siguranță nu au auzit de ea

daniel buzdugan aiud rimeteaCunoscutul om de radio și televiziune Daniel Buzdugan este îndrăgostit de meleagurile județului Alba și a demonstrat asta din nou. Încântat de zona dintre Aiud și Rimetea, acesta a postat, miercuri, pe rețeaua de socializare Facebook, o fotografie însoțită de un mesaj prin care recomandă tuturor să o viziteze.

 Tot în mesajul postat, realizatorul matinalului de la Radio Zu a ținut să își exprime și părerea proastă pe care o are despre Ministerul Turismului, care promovează excesiv Valea Prohovei, în detrimentul unor zone din țară, cum ar fi județul Alba, pe care îl consideră  ”unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ”.

”Între Aiud și Rimetea (ALBA), o zonă de care cu siguranță inutilii din ministerul turismului nu au auzit! La noi se promovează doar sectorul 7 al Bucureștiului, adică Valea Prahovei. Veniți aici în această vară, o să mă pomeniți!!!”, este mesajul care a însoțit fotografia postată de Buzdugan.

Despre județul Alba Daniel Buzdugan a vorbit întotdeauna la superlativ. Reamintim că în cadrul Festivalului Cetăților Dacice 2013 de la Cricău, Buzdugan a declarat public că ”Alba este cel mai frumos județ din România”. Tot atunci a promis să se implice personal în promovarea acestor zone și se pare că s-a ținut de cuvânt.

Citiți și Daniel Buzdugan compară Alba Iulia cu un tărâm de basm. Versuri inspirate din Cetatea Alba Carolina

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...