Rămâi conectat

Sport

Dan Comșa, antrenorul liderului Viitorul Sântimbru: „Nu mi-e teamă de contracandidate! Numai noi putem pierde campionatul”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Spre deosebire de MureșDan Comsa Viitorul Santimbru 2ul Vințu de Jos și Șurianu Sebeș, contracandidatele la prima poziție din Liga a 4-a Alba, liderul Viitorul Sântimbru nu a impresionat la bursa transferurilor în această iarnă, însă antrenorul Dan Comșa nu se teme de lupta din retur. „Le-am spus jucătorilor că numai noi putem pierde campionatul. Aritmetica returului este simplă: putem să adunăm cu 6 puncte mai puțin decât Mureșul Vințu sau Șurianu Sebeș. Oponentele ne pot învinge într-un singur meci, restul trebuie să le gestionăm corespunzător. Dacă va fi să ratăm prima poziție, lucru pe care nu ni-l dorim, va fi doar pe mâna noastră! „, a transmis Dan Comșa, înainte de intrarea în cantomentul centralizat.

*Coltor versus Pisoiu

La adăpostul a 7 puncte distanță, formația din Sântimbru a avut o campanie de achiziții decentă, fără mare pompă, înregimentându-i pe Cr. Ivașcu (Industria Galda), Pisoiu (Șoimul Băița), Jula (Energia Săsciori), Sularea (Cuprirom Abrud), Prundar (Dacia Mihalț), pe listă mai fiind Surd și Borza

Nu mi-e teamă de contracandidate și de achizițiile făcute de Mureșul Vințu sau Șurianu Sebeș. Noi rămânem cu omogenitatea și cu Pisoiu în locul lui Coltor. Am pierdut un atacant ce a înscris 14 goluri și îi mulțumim pentru asta, substituit cu un fotbalist ce a punctat de 18 ori în tur, într-un alt județ. Și ceilalți jucători pe care i-am luat sunt pe același profil al lotului nostru, unul de muncă și luptă„,  a precizat Comșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea