Rămâi conectat

Sport

Curtat de Viitorul Sântimbru, antrenorul Ştefan Fogoroşi a preluat Dalia Sport Daia Română!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rapid Teius-FC Micesti2Dat drept sigur la începutul săptămânii la cârma echipei Viitorul Sântimbru (locul 5 în Liga a IV-a), antrenorul Ștefan Fogoroși a acceptat în cele din urmă propunerea venită de la Dalia Sport Daia Română (locul 13)!

Decizia noului principal al formaţiei din Daia Română schimbă datele problemei în al 4-lea eşalon în privinţa returului, întrucât Viitorul Sântimbru era creditată cu şanse să încurce bătălia la vârf, iar Dalia Sport se află în hora retrogradării, cu 13 puncte (la egalitate cu Energia Săsciori, ocupanta poziţiei a 14-a). „Sincer, prin prisma serviciului, activitatea fotbalistică a trecut în plan secundar, iar programul nu-mi permite să mă ocup Viitorul Sântimbru la nivelul pretenţiilor. La Daia sunt cu totul alte obiective şi scopul nostru este salvarea de la retrogradare”, a declarat Fogoroşi.

*Cotoară şi 5 jucători de la FC Miceşti

Tehnicianul albaiulian, fost secund al Unirii Alba Iulia în 2004 va fi urmat la Daia Română de 5 dintre foștii săi elevi de la FC Micești: Al. Stan, D. Pop, Cocoară, Brânză și Mercean (curtaţi insistent de Viitorul Sântimbru). O altă achiziţie importantă este aceea a portarului Răzvan Cotoară (împrumutat de la Unirea Alba Iulia pentru retur), la capitolul noutăţi adăugându-se şi Samoilă (ex-Europa Alba Iulia, Viitorul Sântimbru şi AFC Războieni Cetate). „Cu siguranţă că o să întărim lotul până la începerea returului şi mai vizăm câţiva jucători din judeţ„, a conchis Fogoroşi.

În această pauză competiţională, Dalia Sport i-a pierdut pe Horaţiu Marian (antrenor-jucător) şi Rareş Moga, ajunşi la Performanţa Ighiu, continuându-se negocierile cu Mureşul Vinţu de Jos pentru M. Coman (dorit de liderul seriei).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea