Rămâi conectat

Sport

Cupa Unirii, ediția a 14-a, în weekend, la Alba Iulia, cel mai mare concurs de bridge din țară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ediția a 14-a a tradiționalului concurs de bridge, Cupa Unirii, se va desfășura în acest weekend, în 14-16 decembrie, la Alba Iulia, la Vila “Elisabeta”, competiția anunțându-se cea mai mare din țară, la nivelul participării.

Este un turneu internațional de bridge perechi, tip open, care va debuta în deschidere, vineri, 14 decembrie, de la ora 19.30, cu un concurs-surpriză, “Cupa 1922”, prima ediție, întrecere pe perechi, tip match points, o singură sesiune. Competiția va fi arbitrată de Răzvan Spiridonescu, arbitru internațional din Brașov, Adrian Crăciun din Brașov și Karoly Gergely din București, manager de concurs fiind Marius Oroșan. La Cupa Unirii, care în An Centenar se va disputa sub egida “100 Alba unește România” și-au anunțat prezența aproximativ 200 de împătimiți ai acestui sport din întreaga țară și din Ungaria.

Desfășurarea acestei ediții, în an aniversar, nu ar fi fost posibilă fără sprijinul generos al Primăriei municipiului Alba Iulia și al Consiliului Județean Alba, drept care le mulțumim pe aceasta cale, transmite Monica Gârneață, în numele organizatorilor, respectiv Bridge Club Apullum Alba Iulia. Cuantumul premiilor se cifrează la 35.000 de lei, la diferite categorii, urmând să fie și premii speciale pentru prima axă internațională, prima axă internațională de juniori, prima axă română de juniori și prima axă din Alba Iulia. Programul Cupei Unirii: *sâmbătă, 15 decembrie, ora 9.00: primirea și înregistrarea participanților; ora 10.00: prima sesiune de calificări; 13.30-16.00: pauză prânz; 16.30- 20.00: sesiunea a doua de calificări, cina festivă; *duminică, 16 decembrie, ora 9.00: sesiunea finală pe divizii în funcție de clasament; ora 13.30: festivitatea de premiere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea