Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Cupa Satelor 2024, cu 12 echipe la start, din 11 comune | La competiția organizată de AJF Alba, Săliștea – cu două formații

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cupa Satelor 2024, cu 12 echipe la start, din 11 comune | La competiția organizată de AJF Alba, Săliștea – cu două echipe

La fel ca în 2023, 12 echipe din Alba, vor participa la competiția fotbalistică Cupa Satelor, întrecere organizată de Asociația Județeană de Fotbal Alba și rezervată jucătorilor Under 13, născuți în anul 2011 și mai tineri (fete din 2009 și mai tinere). S-au înscris reprezentantele a 11 comune, care în prima fază au fost repartizate geografic în 4 grupe a câte 3 echipe, primele jocuri disputându-se la Galtiu, Mihalț, Daia Română și Galtiu. Astfel, sâmbătă, 16 martie se vor derula partidele din Grupa C (la Mihalț, cu Mihalț, Șugag și Lunca Mureșului) și Grupa D (la Ciugud, cu Ciugud, Săliștea 2 și Bistra), iar duminică, 17 martie vor avea loc confruntările din Grupa A (la Daia Română, cu echipa gazdă, Crăciunelu de Jos și Săsciori) și Grupa B (la Galtiu, cu Sântimbru, Valea Lungă și Săliștea). La finalul jocurilor, indiferent de rezultatul din teren, se vor executa lovituri de departajare, rezultatul luându-se în considerare ca departajare în cazul în care formațiile se vor afla la egalitate.

Se vor califica primele două clasate din fiecare grupă, iar în etapa secundă (23/24 martie) se vor constitui două grupe a câte 4 formații. Faza finală este prevăzut în 30/31 martie, cu semifinale, finala mică și finala mare. Fiecare comună participantă va primi două mingi de joc, iar echipele calificate în „careul de ași”, precum și cei care vor cuceri trofeele individuale (golgheter, cel mai bun portar, cel mai bun jucător) vor fi recompensați cu trofee, diplome și medalii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Campioana va participa la etapa regională (1 aprilie – 10 mai), alături de județele Covasna, Brașov, Sibiu, Harghita și Mureș, iar câștigătoarele celor 4 zone vor evolua la etapa națională (15 mai – 31 mai).

Anul trecut, la a 3-a ediție la nivel județean campioană a devenit comuna Livezile. „Cireșarii” lui Radu Andone au câștigat etapa de zonă din Sibiu și au cucerit medaliile de bronz la turneul final de la Baia de Fier, iar Horațiu Niciu a fost desemnat cel mai bun portar (16 partide fără gol primit)!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea