Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Cupa Cireșelor de la Livezile, amânată pentru Sânziene, din pricina vremii nefavorabile

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din motive obiective, cauzate de vremea nefavorabilă, ediția a 4-a a Cupei Cireșelor, competiția fotbalistică din comuna Livezile a fost amânată pentru sâmbătă, 24 iunie, de Sânziene.

Am preferat să luăm această decizie pentru că nu ne puteam permite să periclităm această sărbătoare a comunei. Am avut noroc că programul anunțat pentru sâmbătă, 17 iunie, nu va fi perturbat.„, a spus primarul Horațiu Han.

Astfel, în 24 iunie, cu o săptămână mai târziu, comuna Livezile va fi gazda unui eveniment sportiv de suflet: Cupa Cireșelor la fotbal, în fapt sărbătoarea comunei. Cu acest prilej vor fi premiați în cadrul festiv, micuții fotbaliști “cireșari” care au ocupat locul al treilea la nivel național la Cupa Satelor Under 13.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ediția a 4-a a îndrăgitei competiții reunește 6 echipe (Red Bull Livezile, Șoimii Livezile, FC Livezile, Sporting Cacova, Old Boys Cireșarii și Crystal Palace), pe terenul sintetic din curtea școlii din comuna “cireșarilor”. După prima parte a competiției fotbalistice , sunt prevăzute două meciuri demonstrative între Livezile și Lunca Mureșului, primul la Under 13 (ora 14.00), al doilea de Old Boys (ora 14.30). Va continua Cupa Cireșelor, cu festivitate de premiere la ora 18.00, între acestea intercalându-se, la ora 17.00, festivitatea de premiere a cuplurilor din comună care au împlinit 50 de ani de căsătorie.iua este una extrem de atractivă din toate punctele de vedere, în fapt o “serbare câmpenească” în condițiile în care cei mici au la îndemână un tobogan gonflabil amplasat în zonă, iar seara după ora 19.00 este prevăzut un program artistic susținut de ansamblul folcloric “Doina Aiudului”, Melodis Aiud, rapsodul popular Dumitru Moisă și scriitorul Bogdan Popa (la ora 22.00 este un foc de artificii).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea