Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cum va fi vremea până în 6 mai 2024: De când revin ploile și ce temperaturi ne așteaptă. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi vremea până în 6 mai 2024: De când revin ploile și ce temperaturi ne așteaptă. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni și vestea este una încântătoare: vremea se anunță mai caldă decât în mod obișnuit, oferindu-ne ocazia perfectă să ne bucurăm de primăvară în toată splendoarea ei.

Citește și: Cum va fi VREMEA până în 14 aprilie 2024, în Transilvania și la munte: Vijelii și averse în prima săptămână, temperaturi de vară în weekend

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu toate acestea, există și posibilitatea unor ploi razlețe care ar putea să ne împiedice plimbările în natură sau activitățile planificate în aer liber.

„Pe parcursul săptămânii viitoare vremea se va menţine mai caldã decât în mod obişnuit la aceastã datã. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în jumătatea de vest. Cerul va fi variabil în primele zile, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului dar și în zonele montane. O posibilă răcire ar fi de așteptat să se producă de la mijlocul acestei luni începând cu vestul, centrul și nordul țării”, anunţă meteorologii ANM.

Prognoza meteo 8 – 15 aprilie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice.

Prognoza meteo 15 – 22 aprilie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo 22 – 29 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo 29 aprilie – 6 mai

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general deficitar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea