Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 3 martie, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza pentru intervalul 18 februarie-3 martie 2019. Potrivit meteorologilor, vremea va fi caldă în această săptămână, însă weekend-ul aduce o răcire accentuată.

Transilvania

Vremea se menține caldă până pe 20 februarie, media maximelor ajungând la 9-10 grade. Finalul primei săptămâni aduce temperaturi scăzute, iar media coboară spre minus 1 – 1 grad.

În a doua săptămână valorile termice vor fi în general constante și apropiate de cele specifice perioadei, iar maximele vor fi, în medie, de 4…5 grade.

Vor fi precipitații în zilele de 22 și 23 februarie, dar și în intervalul 28 februarie – 3 martie.

La munte

În prima săptămână vremea se răcește treptat, iar maximele scad de la 6 grade pe 18 februarie până la -9 grade în ziua de 22 februarie.

În perioada 25 februarie-3 martie, tendința va fi în general de creștere, cu medii ale temperaturilor maxime între -4 și -2 grade.

Începând cu 20 februarie, vor fi precipitații, mai ales ninsori, aproape în fiecare zi, dar cu probabilitate mai ridicată în intervalele 21 – 23 februarie și 26 februarie – 3 martie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi Meteorologii ANM au emis o atenționare de vreme rea, valabilă în mai  multe regiuni ale țării, până joi, 21 martie.  Citește și: Cum va fi VREMEA până în 15 aprilie 2024: Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea