Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi vremea în Transilvania, până în 24 martie. Prognoza meteo publicată de ANM

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 12 – 24 martie 2019, în Transilvania. Potrivit specialiştilor mai urmează trei zile cu temperaturi mai scăzute însă, din weekend, vremea se va încălzi, iar temperaturile urmează să crească pănă spre 18 de grade Celsius.

Până în data de 15 martie, în Transilvania media temperaturilor maxime va fi de 7 – 9 grade, valori apropiate de normalul termic al perioadei.

În intervalul 16 -18 martie, vremea se va încălzi astfel încât această medie va fi de 17 – 18 grade.

Ulterior, deși în ușoară scădere, media temperaturilor maxime va avea mici variații în jurul a 14 – 15 grade, fiind ușor mai ridicată decât în mod normal în ultima decadă a lunii martie.

Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între -2 și 3 grade, exceptând nopțile din perioada 12 – 14 martie, când va fi de -5…-2 grade. Temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie în 12 martie și 14-16 martie, dar și în unele zile ale celei de-a doua săptămâni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea