Cum va fi VREMEA în acest weekend: Prognoza meteo pentru sâmbătă și duminică

Paul Voicu - Primar 2020

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea va fi frumoasă în weekendul 21 – 22 aprilie 2018. Sâmbătă vor fi temperaturi puțin mai scăzute, dar duminică temperaturile vor urca considerabil în termometre și vom avea o zi specifică chiar lunii iunie, deși suntem abia la sfârșitul lui aprilie. 

 

ELIT

Sâmbătă, vremea va deveni frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

Duminică, vremea va fi frumoasă și va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi in jur de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade. În țară, vremea va fi în general frumoasă și va deveni mult mai caldă decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii aprilie. În nordul, centrul, estul țării, precum și la munte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, dar numai izolat vor fi ploi de scurtă durată.

Mihail David - 2020

În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade pe litoral si 28 de grade in vestul Olteniei, iar minimele între 4 și 14 grade. Dimineața și noaptea, izolat vor fi condiții de ceață, îndeosebi în depresiunile intramontane.

De săptămâna viitoare, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate îndeosebi spre seară și noaptea, când în vestul, centrul și nordul țării și izolat în rest vor fi averse, însoțite de descărcări electrice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...