Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Opinii - Comentarii

Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paștele ortodox 2024. Prognoza METEO anunțată de ANM

Unirea Ziarul

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paștele ortodox 2024. Prognoza METEO anunțată de ANM

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme mai caldă decât în mod normal pentru următoarea lună, potrivit Mediafax. În Săptămâna Patimilor pentru credincioșii ortodocși va ploua normal în regiunile sudice și sud-estice. Paștele ortodox se va sărbători pe data de 5 mai.

Săptămâna 8 – 15 aprilie:

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice.

Săptămâna 15 – 22 aprilie:

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Citește și: 1 mai: Cum a ajuns să fie sărbătorită ziua muncii cu mici și bere

Săptămâna 22 – 29 aprilie:

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 29 aprilie – 6 mai:

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general deficitar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

18 mai – Ziua Internațională a Muzeelor, celebrată din 1977, în întreaga lume

Ziarul Unirea

Publicat

în

18 mai – Ziua Internațională a Muzeelor, celebrată din 1977, în întreaga lume Începând din 1977, în fiecare an, la data de 18 mai sau în jurul acestei date, muzeele din întreaga lume sunt invitate să celebreze Ziua internaţională a muzeelor. Evenimentele şi acţiunile organizate cu acest prilej durau întreaga zi, un weekend sau chiar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea