Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

Cum se poartă rochia cu volane

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această vară, rochiile cu volane deţin supremaţia în materie de tendinţe. Confecţionate din materiale fluide sau broderii, imprimate ori colorate în nuanţe neon, volanele fac senzaţie. Au devenit un accesoriu must-have în garderoba feminină, deoarece se încadrează într-o varietate de stiluri vestimentare. Iată câteva reguli de care trebuie să ţii cont când porţi rochii cu volane:
lTransformă o rochie elegantă într-una casual – Celebrităţile care dau tonul în modă poartă deseori rochia cu volane în cadrul unor evenimente importante. Dacă eşti adepta unui stil casual, mai uşor de adaptat, iată cum poţi să schimbi o ţinută elegantă într-una potrivită indiferent de momentul zilei. Ţine cont de tipul materialului şi de croială. Optează pentru mătase, dantelă sau tricot şi volane ample sau de dimensiuni diferite. Evită structurile formate din volănaşe mici şi încreţituri; arată extraordinar dar se potrivesc în general ţinutelor de ocazie. Apoi, foloseşte-te de suprapuneri pentru a crea impresia unei ţinute lejere. Poartă rochia cu un sacou militar sau cu o vestă din piele întoarsă. Înlocuieşte pantofii stiletto cu o pereche de cizme din piele întoarsă sau optează pentru sandale joase de inspiraţie romană.
lNu abuza de aspectul romantic – Combinaţia volane, roz aprins şi fundiţe nu este tocmai o alegere ideală pentru o întâlnire romantică. Adaugă o notă de distincţie unei astfel de ţinute, optând pentru o rochie diafană albă. Dantela este în centrul atenţiei în acest sezon şi asigură o imagine feminină seducătoare. O altă opţiune ar fi o rochie cu volane nude confecţionată dintr-un material moale mat. Chiar dacă ai optat pentru un model cambrat, marchează talia cu o curea potrivită şi bineînţeles, nu uita de pantofii cu toc înalt.
lAscunde imperfecţiunile – Pe lângă eleganţă şi lejeritate, volanele mai conferă şi alte avantaje. Ascund imperfecţiunile siluetei, aşadar foloseşte aceste beneficii în favoarea ta. Dacă îţi doreşti să camuflezi posteriorul şi coapsele, poartă rochii petrecute, care subliniază talia şi bustul, iar în partea de jos optează pentru volane medii asimetrice. Braţele groase şi umerii prea rotunjiţi pot fi ascunşi cu mâneci stil lalea formate din volănaşe suprapuse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea