Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

Cum scăpăm de kilogramele în plus, fără diete!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Când vine vorba de metode de slăbire sănătoase, cea mai bună metodă este cea cu paşi mici, fără experimente drastice. Variante:
lÎnvaţă să mănânci mai puţin, treptat, cu ajutorul unui truc. Păstrează un jurnal zilnic al mâncării pe care o mănânci, aceasta fiind cea mai bună metodă să vezi cât de mult mânânci în fiecare zi. Astfel vei fi tentată să reduci treptat porţiile.
lIa-ţi vitaminele! Dacă vei începe să iei zilnic un cocktail de multivitamine, s-ar putea să nu-ţi mai fie foame tot timpul. Încearcă o alternativă a alimentaţiei bazată pe alimente plus vitamine (nu renunţa la alimente!). Cele mai bune sunt: cromul, acidul folic, manganul, niacinul, acidul pantotenic, sau vitamina B5, riboflavina, tiamina, vitamina B6 si B12, dar şi zincul.
lÎncearcă să te antrenezi în mod regulat! Antrenarea în cadrul unui circuit de forţă arde mai multe calorii decât dacă aplicăm metoda tradiţională. Potrivit cercetărilor, cu cât perioada de odihnă dintre reprizele de antrenament este mai mică, cu atât ardeţi mai multe calorii. Nu uitaţi că un antrenament care implică toţi muşchii din corp, consumă mai multă energie, deci arde mai multe grăsimi. Transformă-ţi rutina de zi cu zi într-un circuit, făcând seturi de câte 15 repetiţii pentru fiecare exerciţiu fără nicio pauză între ele, apoi aşteaptă 20 de secunde şi ia-o de la capăt. Baba suferă la frumuseţe!
lTriplează-ţi consumul de vitamina C! Consumul regulat de 500 de miligrame sau mai mult de vitamina C te ajută să arzi cu 30% mai multe grăsimi în timp ce te antrenezi. Aşadar mănâncă cel puţin 3 porţii de alimente bogate în vitanima C cum ar fi citricele, brocoli sau pepene galben.
lImplică-ţi şi prietenii! Nu doar pentru că exerciţiile alături de prieteni sunt mai productive, însă pentru simplul fapt că sunt mai amuzante şi le faci din plăcere, s-a demonstrat că ard mai multe grăsimi.
lMănâncă legume şi fructe. Un măr pe zi ţine şi kilogramele departe. Încearcă sa te înfrupţi dintr-o paletă de fructe şi legume, aceasta fiind cea mai uşoară metodă pentru a ţine caloriile departe. Mănâncă „colorat”, adică adaugă o paletă variată de culori în farfuria ta. Adaugă afine cerealelor, mănâncă în loc de gustările cu snacksuri mere şi asigură-te că nu-ţi lipsesc morcovii, roşiile şi ardeiul de la masa de prânz..


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea