Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

Cum să-l transformi într-o amintire. Şase paşi de urmat.

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

     Te-ai despărţit de ceva vreme de fostul iubit, dar încă n-ai reuşit să-l uiţi? Încă te mai gândeşti pe unde e sau cu cine îşi petrece nopţile? E timpul să intri pe „safe mode” şi să iei nişte măsuri ca să-ţi continui viaţa. Am pregătit pentru tine 6 trucuri perfecte pentru a te ajuta să-l uiţi pe fostul!
Gata cu asemănările
Dacă îi vei compara pe toţi viitorii iubiţi cu fostul, s-ar putea să-l uiţi cam greu. De aceea trebuie să-i consideri pe toţi diferiţi de fostul. În caz că nu poţi face asta, concentrează-te pe calităţile lor.

Fără clone!
Îţi alegi în continuare iubiţii după modelul fostului pe care n-ai reuşit să-l uiţi? Oricât te-ai strădui, nu poţi recrea o relaţie care s-a sfârşit. Nu poţi găsi un bărbat cu aceleaşi calităţi ca ale aceluia pe care l-ai pierdut. De aceea, pregăteşte-te pentru relaţii noi şi nu pentru reclădirea uneia vechi, care nu va fi niciodată reală.
Fără nostalgie
Vrei să-ţi petreci tot restul vieţii plângând după fostul? Despărţirea nu înseamnă sfârşitul vieţii tale şi cu siguranţă vei găsi puterea să treci peste asta. Înlocuieşte-l cât mai repede cu altcineva dacă vrei să-l uiţi.
Gata cu restricţiile
Nu-ţi fie teamă de greşelile pe care crezi că le-ai făcut în trecut şi nu încerca să le eviţi. Acum eşti liberă să fii tu însăţi, să faci ce-ţi trece prin cap şi să nu te mai gândeşti că poate, dacă ai fi făcut altfel, el ar fi fost şi-acum în viaţa ta. Viitorul e important, nu trecutul!
Fără dramă
Oricât de greu ar fi, nu eşti vreun martir! Îţi garantez că în fiecare zi milioane de femei plâng după fostul, şi mâine tot atâtea. Dar apoi inima se vindecă şi milioane de femei se îndrăgostesc de altcineva. Aşa că fii tare! Şterge-ţi lacrimile, iar în câteva luni îţi vei aminti de această perioadă că de o simplă reacţie copilărească.
Fără deja-vu
Singurul lucru pe care îl poţi face e să înveţi din relaţia eşuată şi de-acum să cauţi să eviţi acest tip de bărbat care te-a făcut să suferi. Ştii că fiecare dinhtre noi avem preferinţe spre un anume gen de bărbat, care de obicei ne face să plângem mult. Încearcă să schimbi acest lucru şi te vei simţi mai bine. (www.ele.ro)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea