Rămâi conectat

Ştirea Ta

Cum să îţi vopseşti părul ca să pari mai tânără

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Nu contează cât de bine îţi stă cu o tunsoare dacă ai greşit culoarea de păr e posibil să strici totul încă de la început. Aşadar ai grijă cum îţi vopseşti părul deoarece culoarea lui trebuie să se portrivească cu pielea ta.
lAlege corect culoarea de bază – În timp, părul nostru îşi pierde din strălucire şi din culoare. Dacă ai ajuns în punctul în care firele de păr alb sunt dese, alege cu grijă o culoare de bază care să se potrivească cu tenul tău. Dacă ai pielea albicioasă nu te vopsi negru pentru că vei arăta bolnăvicioasă. Încearcă o culoare caldă care să te ajute nu să te dezavantajeze.
lJoacă-te cu accentele de culoare – Câteva şuviţe subtile aurii, te vor ajuta să pari mai tânără iar părul tău va căpăta volum. Dacă eşti blondă, încearcă şuviţele spre galben-aurii iar dacă eşti brunetă încearcă câteva şuviţe spre caramel.
lNu exagera niciodată – Nu încerca să pari tânără, vopsindu-ţi părul mult prea roşu sau negru. Poţi fi tânără încercând culori normale, calde şi apropiate de culoarea ta naturală de păr.
lŞamponul pentru păr vopsit – Dacă obişnuieşti să te vopseşti constant, nu uita că părul tău are nevoie de îngrijiri speciale, aşadar foloseşte un şampon pentru păr vopsit şi o mască de păr pentru regenerare.
lVopseşte rădăcinile – Dacă culorea ta de păr îţi permite asta, nu vopsi tot părul ci doar rădăcinile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Alba fierbe sub codul roșu de CANICULA, la Alba Iulia risipa de apă e în floare: Pistele de biciclete, ”răcorite” de țâșnitorile pentru udarea gazonului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alba fierbe sub codul roșu de CANICULA, la Alba Iulia risipa de apă e în floare: Pistele de biciclete, ”răcorite” de țâșnitorile pentru udarea gazonului În timp ce mai multe localități din Alba sunt de zile bune fără apă potabilă după raționalizarea consumului de către operatorul APA CTTA Alba, la Alba Iulia continuă risipa. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea