Cum ne îmbrăcăm de Crăciun

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Mai avem puţin şi vine Crăciunul, astfel că putem să începem să ne gândim la atmosfera magică a sărbătorilor şi la hainele pe care le vom purta.
Nicio nuanţă nu rezonează mai bine cu Crăciunul – în mentalul colectiv – decât roşul viu. În acest sezon, îl putem purta ca atare sau ca fundal pentru veselul model ecosez. O alta nuanţă în vogă – care ne poate duce cu gândul la cozonacii rumeni ai bunicii sau la Moşi Crăciunii de ciocolată – este maroul ciocolatiu. Cele mai interesante utilizări ale sale sunt în combinaţie cu negru, bej ori auriu, sau ton pe ton (caz în care se pune accent pe variaţiile de textură). De asemenea, putem miza şi în acest sezon pe puterea de a fascina a negrului – folosit simplu sau în combinaţii rafinate cu alb. Nu vom da greş nici dacă vom merge pe o variantă exclusivă de alb.
Dacă visăm la o rochie cu model pentru seara de Crăciun, putem merge pe varianta de imprimeuri geometrice mari, în stilul anilor ’60 sau putem opta pentru modele geometrice mai dense, de tip ecosez ori în carouri bicolore. Tot pentru amatoarele de rochii cu model, imprimeurile de tip animal print sunt o alegere inspirată. Marile case de modă propun imprimeuri animale pe numeroase tipuri de materiale (catifea, mătase, stofă) şi în diverse contraste cromatice (negru pe alb ori bej, ciocolatiu pe bej/ocru/portocaliu ars etc.)
De asemenea, broderiile (din mărgele, paiete, pietricele) şi imprimeurile viu colorate creează un model rafinat pe un fond neutru de alb, negru, verde închis, ciocolatiu sau gri. Spre exemplu, turcoazul alături de roşu şi/sau arămiu pe un fond negru ori ciocolatiu reprezintă una dintre cele mai de efect combinaţii.
În ceea ce priveşte texturile, putem opta cu încredere pentru rochiile bogate din catifea, stofă sau jerseu, precum şi pentru cele lejere din dantelă, voal, satin sau bumbac elastic. Împreună cu o pereche seducătoare de pantofi/botine şi câteva accesorii în ton cu stilul rochiei, ţinuta noastră de Crăciun este gata pentru a ne transforma în vedeta serii.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

croco 22 decembrie 2010 at 17:58

vedea-te-as imbracata asa cum propovaduiesti.

Comentariile sunt oprite