Rămâi conectat

Ştirea Ta

Culori potrivite pentru părul tău, în acest sezon

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Există o varietate de nuanţe care se potrivesc atât tenului tău, cât şi personalităţii, însă nu toate se regăsesc în tendinţele acestui sezon.
lŞatenul reprezintă o nuanţă care complimentează cel mai bine majoritatea nuanţelor de ten şi combină elementele clasice cu cele elegante şi moderniste. Nuanţe bogate de şaten simple sau combinate cu şuviţe subtile sunt în mod evident cea mai populară alegere în 2012. Datorită căldurii şi a simplităţii emanate, părul şaten poate să îţi facă tenul să strălucească, dar numai dacă alegi nuanţa potrivită acestuia. De la castan la şaten ciocolatiu, închis sau deschis, se poartă orice, aşa că menţine culoarea simplă şi aplică şuviţe dispuse aleator pentru puţină culoare. Dacă tenul tău permite aplicarea unei nuanţe mai închise, optează pentru un brunet intens care va atrage atenţia şi îţi va oferi o aliura misterioasă.
lUn roşcat intrigant va atrage cu siguranţă atenţia, aşa că dacă ai o personalitate puternică, multă încredere, poţi îndrăzni să porţi această culoare. Un roşcat aprins, dar şi o nuanţă mai puţin stridentă, chiar un portocaliu şi nuanţe de roşcat amestecate sunt posibilităţi în tendinţe, însă înainte de a apela la aceste culori asigură-te că îţi permite tenul să porţi aşa culori şi bugetul să menţii această culoare. Pigmenţii roşii îşi pierd intensitatea mai repede decât alte nuanţe, aşa că ai nevoie de produse speciale pentru protecţie pentru a menţine culoarea intensă. Chiar dacă optezi pentru un roşu simplu, şuviţe sau alte nuanţe complementare, cu siguranţă vei atrage atenţia!
lAdaugă o notă de sexualitate imaginii tale optând pentru un blond. Există o paletă de nuanţe de blond din care poţi alege, dar ţine cont că această culoare nu se potriveşte oricui. Poţi să adaugi şuviţe la baza sau decolorează-ţi părul, în funcţie de stilul care ţi se potriveşte, De la culoarea spicului de grâu, la blond murdar şi blond platinat, există nuanţe superbe de unde poţi alege, aşa că profită şi experimentează puterea blondului! Dacă doreşti un stil îndrăzneţ şi diferit, optează pentru nuanţe contrastante sau aplică blondul la şuviţe pentru un stil hippie care  nu va trece neobservat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea