Rămâi conectat

Ştirea Ta

Culori îndrăzneţe pentru păr în 2011

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nu trebuie să îţi fie frică să plonjezi în lumea fabuloasă a culorilor de păr, pentru că ele te pot ajuta să-ţi modernizezi look-ul! Noile palete de culori pentru păr sunt vaste, astfel încât să poţi găsi cu siguranţă o culoare de păr îndrăzneaţă, care se va potrivi perfect cu tendinţele de păr din 2011. În zilele noastre nu trebuie să fii timidă în privinţa exprimării personalităţii, astfel încât poţi selecta din nuanţele de păr fabuloase care ies în evidenţă şi subliniază o personalitate puternică. Transformarea realizată cu ajutorul culorii părului este absolut uimitoare, aşadar nu ezita să adaugi o pată de culoare în părul tău şi vei fi atracţia locului oriunde te duci.
Rihanna care şi-a vopsit părul în roşu a demonstrat că această nuanţă vibrantă nu este numai pentru pielea de porţelan, dar şi pentru femeile cu tonuri de piele mai închisă. De la roşu aprins la roşu arămiu, nu-ţi rămâne decât să alegi nuanţa perfectă pentru tine. Dar înainte de a face alegerea, trebuie să ştii că roşul are nevoie de întreţinere regulată pentru a te asigura că pigmenţii roşii nu se vor estompa.
Nuanţele contrastante sunt opţiunea perfectă pentru femeile care nu sunt dornice de nuanţe uni. Adaugă pete de culoare pe şuvite sau în bloc, la bază sau la vârfuri. Pentru cele mai bune rezultate e necesară vopsirea la coafor, deoarece obţinerea acestor opere de artă pe păr nu este cu siguranţă uşoară! Brunetele pot alege o culoare roşie flacără sau nuanţe de cupru combinate cu o bază de ciocolată, în timp ce blondele ar trebui să meargă pe contraste de roz pastel sau liliac, în funcţie de preferinţele personale. Blocurile de culoare arată uimitor în orice culoare, dar ele nu sunt pentru toată lumea. Dacă eşti în căutarea unui look vibrant, alege două culori contrastante, care vor accentua părul tău fabulos. Această tehnică funcţionează foarte frumos dacă doreşti să accentuezi bretonul, păstrând în acelaşi timp restul părului natural. Dacă eşti însă în căutarea unui stil mai cuminte, alege şuvite colorate împrăştiate prin păr, mai uşor de întreţinut.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea