Rămâi conectat

Economie

“Cu încredere, pentru viitor”, noua campanie de imagine a brandului Fragedo de la Transavia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Transavia a demarat campania de comunicare integrată pentru brandul premium Fragedo, adresându-se tuturor consumatorilor care urmează un stil de viață sănătos și activ.

Noua campanie derulată sub sloganul „Cu încredere, pentru viitor” subliniază calitatea produselor Fragedo, brandul numărul 1 pe piaţa românească a cărnii de pasăre, consolidând astfel promisiunea de „Well Made in Romania”.

Lansat pe piață încă din anul 2006, brandul Fragedo prezintă sortimente proaspete din carne de pui, pentru a satisface toate așteptările și nevoile consumatorilor români în ceea ce privește siguranța alimentară.

Pe lângă lansarea spotului TV și a promovării în mediul online și outdoor, Transavia aduce o serie de noutăți în cadrul acestei campanii, odată cu lansarea site-ului www.fragedo.ro  și cu prezentarea produselor premium Fragedo într-un ambalaj cu design nou, mult mai atractiv.

Prin această campanie ne dorim să fim mai aproape de consumatorii noștri și să reafirmăm cu sinceritate angajamentul făcut, în ceea ce privește calitatea premium a produselor pe care le oferim. Prin seriozitate și perseverență, am reușit să ne menținem poziția de lider pe piața cărnii de pui și să câștigăm încrederea consumatorilor noștri”, declară Ioan Popa, Director General Transavia.

Vrem sa arătăm că suntem în fiecare zi la fel, iar în procesul nostru de producție complet integrat de la fermele vegetale până la produsul proaspăt din carne de pasăre,  totul funcționează liniar, ca un cronometru, fără sincope în calitate sau siguranță. Este doar un pui, dar așa cum știm noi să îl creștem- ”Well made in Romania”, completează Ioan Popa.

Consumatorii care doresc să afle mai multe informații despre Fragedo și despre beneficiile consumului cărnii de pui în alimentația sănătoasă au acum la dispoziție site-ul www.fragedo.ro, care le oferă o multitudine de opțiuni pentru a consuma carnea de pui într-un mod cât mai sănătos.

Brandul Fragedo de la Transavia reunește mai multe extensii sub care se comercializează carnea refrigerată Fragedo-Premium Quality: Fragedo, Fragedo Delicat, Fragedo Expert și produsele congelate Fragedo Ice.

Produsele din gama Fragedo sunt realizate într-un sistem de management al calității certificat internațional: ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 certificat TUV Thuringen Germania, certificate BRC și IFS.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea