Rămâi conectat

Sport

Cu Ciorgovean și Toilă, Unirea Alba Iulia și-a asigurat poarta! Sinescu: “Dacă rămân cei patru, mai vreau 3-4 achiziții”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia a reușit într-un timp relativ scurt să-și securizeze buturile, prin aducerea a doi tineri portari: Dragoș Ciorgovean (n. 1999, Hermannstadt, ultima dată la Viitorul Șelimbăr) și Cristian Toilă (n. 2001, Sport Team București, campionatul trecut la CSO Cugir), iar din acest punct de vedere antrenorul Sinescu este mulțumit. Rareș Sporea, titularul ultimelor sezoane a plecat la Flacăra Horezu, iar în Cupa României, la Galda de Jos, a debutat tânărul Alex Sîntoma (n. 2002), un goalkeper neexperimentat.

În contextul apăsării restanțelor financiare, ce au ajuns la 6-8 luni neachitate, pentru “alb-negrii” este important dacă vor reuși să conteze și în viitorul campionat pe experimentații Al. Giurgiu, Fetița (cei doi au evoluat în amicalul cu CSM Deva), Selagea și F. Morar, ce au propuneri de la celelalte divizionare terțe din județ. Absenți la meciul cu Industria Galda de Jos, din turul întâi al Cupei României, cei patru s-au prezentat la antrenamentele albaiulienilor însă nu e sigură, din motive financiare, continuarea în Cetatea Marii Uniri.

“Sunt foarte mulțumit cum se pregătesc, adevărate modele pentru cei tineri. Dacă s-ar rezolva situația lor, aș mai dori 4 achiziții. M-ar mulțumi un asemenea lot, ținând cont de circumstanțele actuale și zbuciumul existențial de la club”, a precizat Valentin Sinescu.

Obligat de împrejurări, antrenorul din Ploiești a promovat masiv din propria pepinieră. Este vorba despre tinerii Dehelean, P. Dani, A. Moldovan, Sebaș, Jurj, Fl. Marcu, C. Dănilă și Oneț, plus revenirea lui Lupea, rezultând un efectiv cu o medie de vârstă extrem de scăzută. Chiar dacă Baksi a anunțat că intenționează să renunțe la activitatea fotbalistică, Unirea Alba Iulia mai are la îndemână fotbaliști promițători precum Haj, V. Codrea, Bârdea, Mâlnă sau Pocol.

Următoarele teste sunt cu Energia Săsciori (vineri, 6 august, ora 18.30, pe terenul secund al Stadionului “Cetate”), CSM Deva (14 august, deplasare), căutându-se oponent pentru ultima repetiție, aceea din 21 august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii | Lorand Palfi – două medalii de argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii, 10-11 ani | Lorand Palfi – două medalii de argint   De curând, în Bazinul Olimpic din Tg. Mureș, s-a desfășurat etapa regională a Campionatului Național de înot, copii, 10-11 ani, competiție la care au fost prezenți și 10 sportivi de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea