Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU Alba Iulia, reunire la Galtiu | Încă 3 plecări: Bolojan (Agricola Borcea), Petresc și Herci (CSM Lugoj)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia are prevăzută reunirea lotului pentru luni, 17 iulie, la Galtiu și după toate probabilitățile arena din comuna Sântimbru va fi locația unde studenții își vor disputa meciurile interne din următoarea ediție a eșalonului terț, după ce, din diverse motive, nu s-a concretizat varianta stadionului din Vințu de Jos, respectiv colaborarea cu Optimum Alba Iulia.

În privința efectivului, multe necunoscute în continuare, în condițiile în care mulți jucători din vechiul efectiv au preferat, din rațiuni financiare, să dea curs altor propuneri, ultimele plecări fiind atacantul Bolojan (venit în iarnă, la Agricola Borcea, retrogradată din Liga 3), respectiv mijlocașii Al. Petresc și Herci (la CSM Lugoj, Liga 4 Timiș).

Pe de altă parte, vor continua sub comanda lui Mihai Manea experimentații Bucurică și Kilyen, fiind speranțe că și portarul Florin Șerban va reveni de la CS Mioveni, clubul de care aparține și cu care se pregătește în prezent.

Pe lista de achiziții figurează albaiulianul Al. Giurgiu (curtat și de alte formații din zonă), atacantul nigerian Oluwaseun Agbomoniyi (fost la CSM Unirea Alba Iulia) – plecat în țara natală pentru a-și rezolva problema vizei în România și apărătorul Badra Cisse (20 de ani, fundaș din Coasta de Fildeș,  a evoluat la juniorii grupării Beșiktaș Istanbul), dar mai sunt și alte discuții.

În același timp, Denis Cunțan vrea în continuare să-și încerce șansa în eșalonul superior, după ce s-a pregătit cu CSM Slatina și FC Brașov.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea