Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia blocată la vamă de azi dimineaţă! *Peste 7 ore de aşteptare în graniţă din pricina străinilor din lot

Tudor Stan

Publicat

în

După ce au suferit al doilea eşec în cupele europene, asupra echipei de baschet feminin s-a mai năpustit un necaz. Echipa studenţească a fost nevoită să aştepte peste 7 ore la vamă din cauza unor probleme cu actele americancelor, Tiffany Brown, Chadijah Whittington, Chastity Reed şi Breanna Salley, dar şi a celorlaţi „stranieri”, antrenorul Miroslav Popov împreună cu jucătoarele Sasa Cadjo şi Jovana Vukoje. De azi dimineaţă, delegaţia albaiuliană este în Ungaria, aşteptând să intre în ţară. Practic, echipa din Cetatea Marii Uniri încă nu a ajuns în ţară, petrecând în autocar peste o jumătate de zi, în jur de 16 ore, cu oboseala şi disconfortul inerent!

În 19 noiembrie, Alba a mai efectuat o deplasare, în Cehia, la Valosun Brno!

*Noapte de coşmar, pelerinaj prelungit în Ungaria!

După ce au încercat să intre în ţară printr-un punct vamal, apropiat de Satu Mare, vameşii au constatat că americancele au viza expirată de circa o lună şi nu le-au permis să intre în ţară! În consecinţă, delegaţia română şi-a încercat norocul la o altă vamă, a mai călătorit în Ungaria, ajungându-se la Debrecen, îndreptându-se spre Borş, în apropiere de Oradea, aşteptându-se un alt mijloc de transport din ţară! Şi până la urmă, după alte probleme legate de timpul de condus al şoferilor, s-a decis ca totuşi să se înnopteze la Oradea şi sâmbătă dimineaţa să fie efectuată deplasarea spre Satu Mare, pentru meciul cu CSM, de mâine, la ora 18.00.

Echipa de baschet CSU Alba Iulia a plecat din Viena, aseară, imediat după terminarea partidei din CEWL, petrecând noaptea pe drum. Surse apropiate echipei de baschet feminin susţin că delegaţia albaiuliană a avut probleme la intrarea în ţară, dar nimeni nu confirmă în mod oficial incidentul neplăcut.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea