Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU Alba Iulia, 10-2 cu AS Covasna în primul amical | Achizițiile Frențiu și Gylien, printre marcatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia a câștigat net, scor 10-2 (4-1), primul amical al anului, disputat în nocturnă, pe un teren acoperit de zăpadă, la Tg. Secuiesc, cu AS Covasna (Liga a 4-a Covasna).

Printre marcatorii formației din Alba, clasată pe prima poziției la finele turului, fără a pierde vreun meci, s-au numărat nou-veniții Răzvan Frențiu și Gylian Balint, cu câte o dublă. Au mai punctat Joldeș și Cl. Oara – tot duble, I. Neag și R. Trif. Cu acest prilej au debutat în efectivul condus de Mihai Manea și Nicolae Ghișa jucătorii înregimentați în această iarnă: Frențiu (CS Ocna Mureș), Gylien (UTA Arad), Herci (Jiul Petroșani) și Gh. Mărginean (CFR Cluj, juniori), importantă fiind și revenirea portarului Căt. Suciu, după o accidentare.

A fost utilizată formula: V. Ignat – Năcreală, Bălșan, R. Trif, Bucurică – Ad. Lăcătuș, Herci, I. Hăprian, Frențiu – Joldeș, M. Domșa; au mai intrat Căt. Suciu, Olălău, Criș, Gylien, I. Neag, Gh. Mărginean, Al. Petresc, Cl. Oara. absenți, din motive medicale, Mincă și Voineag.

Aflată într-un stagiu centralizat la Covasna, CSU Alba Iulia mai joacă duminică, la Zărnești, cu Olimpic, liderul ligii a 4-a din Brașov.

Sursa foto: CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea