Rămâi conectat

Sport

CSŞ Blaj şi Alexandru Man au recidivat: a doua calificare la turneele finale! După echipa de speranţe şi formaţia de minivolei masculin a acces între primele 8 din ţară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul Alexandru Man a reuşit o nouă performanţă cu CSŞ Blaj, obţinând o nouă calificare la un turneu final, după cea realizată recent cu echipa de speranţe. De data aceasta echipa de minivolei masculin a acces în turneul final la această categorie de vârstă, în urma turneului semifinal disputat la Dej.

Judeţul Alba a devenit un pol important al voleiului juvenil din ţară, mândrindu-se cu duble calificări realizate de CSŞ Blaj şi CS Ocna Mureş, la turneele finale la speranţe şi minivolei masculin.

Revenind la echipa din „Mica Romă”, CSŞ Blaj a perpetuat la minivolei tradiţia instaurată anul trecut când s-a disputat finala mică a întrecerii naţionale găduită în 2016 la Blaj. Astfel, în competiţia semifinală de la Dej, CSŞ Blaj a obţinut două victorii, 3-1 cu CSŞ Bistriţa şi 3-1 cu Weststar Arad, ultimul joc, cel cu gazdele de la LAPI Dej însemnând o adevărată finală a grupei. Blăjenii au condus cu 2-0, dar au pierdut 2-3, clasându-se pe locul secund.

Dăruirea, ambiţia şi determinarea acestor băieţi ne-au condus spre un nou turneu final la minivolei, calificându-ne iar între primele 8 formaţii ale ţării. Sunt foarte bucuros şi fericit pentru acest nou rezultat notabil, care vine după frumoasa calificare de la speranţe, obţinută în urmă cu o săptămână. Felicitări tuturor„, a declarat antrenorul Alexandru Man.

La turneul final, programat în perioada 5-9 aprilie s-au calificat LAPI Dej, CSŞ Blaj, CTF Mihai I Bucureşti, CS Academia de Volei Titanii Şc. 39 Bucuresti, CSŞ Dinicu Golescu Câmpulung Muscel, CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni, CSŞ Buzău şi CS Ocna Mureş, oraşul gazdă urmând a fi desemnat în 21 martie de către Federaţia Română de Volei.

Lotul CSŞ Blaj, pregătit de Alexandru Man a fost compus din următorii jucători: Tudor Balu – cpt, Adrian Bellu, Gabriel Bărbat, Cristian Bălău, Robert Rus, Marian Horhat, Bogdan Poantă, Antonio Jidveian şi David Răzăilă, trei dintre aceştia Balu, Bălău şi Răzăilă activând şi la echipa de speranţe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea