Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-2 | Campioana, în criză, a 4-a înfrângere consecutivă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În derby-ul etapei a 13-a a Diviziei A1, campioana României Volei Alba Blaj a pierdut în deplasare cu CSO Voluntari, scor 2-3 (18-25, 25-21, 22-25, 25-15, 15-17), un meci nebun, o dispută palpitantă și dramatică în același timp!

În creștere ca nivel al evoluției, comparativ cu precedentele prestații, Volei Alba Blaj a remontat spectaculos, inclusiv în setul decisiv când a egalat la „13”, după 5 puncte consecutive, anulând și două mingi de meci ale oponentelor.

Sub presiune, după perioada nefastă, Volei Alba Blaj nu a cedat, și-a revenit din pumni și a contribuit la spectacolul de lângă fileu, cu un final încărcat de suspans.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O partidă extrem de echilibrată, care a durat două ore și 4 minute, raportul așilor fiind 7-4, iar al blocajelor 14-16. Cele mai multe puncte le-a strâns Alvarez Casanova – 20 de puncte, urmată de Mira Todorova – 17, respectiv Isidora Kockarević – 14.

O minge de meci, la 14-13 pentru gazde a fost anulată la proba video! Și a doua oportunitate de acest gen a fost blocată de Volei Alba Blaj, însă Casanova a punctat decisiv la a 3-a șansă de a închide meciul!

O partidă-maraton, pe muchie de cuțit, cu oscilații în ambele tabere și un alt eșec înregistrat de Volei Alba Blaj, care are mai bine de o lună de când nu a mai învins (9 decembrie, 3-0 cu CSM Lugoj)!

Criză pentru formația din „Mica Romă”, care a pierdut 4 meciuri consecutive, 3 în 2024 (două dintre acestea în Liga Campionilor, alte două în întrecerea internă). La primul meci al anului în Divizia A1, Volei Alba Blaj a suferit o nouă decepție, venită la puține zile după eliminarea din competițiile continentale

O confruntare dramatică, în care deținătoarea titlului a fost condusă în două rânduri, dar a reușit să egaleze și să trimită confruntarea în setul decisiv.

În tie-break, CSO Voluntari s-a aflat mereu în față și a condus cu 2-0, 4-2, 6-3, 7-5, 10-6 și 13-8. Blajul a remontat incredibil până la 13-13, cu 5 puncte la rând!

Gruparea din Ilfov este la primul succes din acest sezon în fața echipei din Alba, precedentele 3 fiind pierdute (două în Cupa României, în sferturile de finală)

Volei Alba Blaj: Iman Isanovic – 10 puncte, Jovana Kocić – 8, Iarina Axinte – 7, Raisa Ioan – 5, Bogumila Biarda – 11, Drussyla Costa – 1, Britt Rampelberg (l); au mai intrat  Isidora Kockarević – 14, Katarina Jović – două, Nneka Onyejekwe – 4, Lora Kitipova – unul (Paula Partnoi). Antrenor Stevan Ljubičic.

Următoarele confruntări în întrecerea internă sunt cu FC Argeș Pitești (miercuri, 24 ianuarie, pe teren propriu, la ora 18.00) și în deplasare cu CSM Târgoviște.

Foto: Volei Alba Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea