Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

CSO Cugir s-a reunit și se pregătește de retur

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni 14 ianuarie a sunat gongul reunirii pentru campioana de toamnă de la poalele Drăganei. Familia CSO s-a întâlnit și a discutat „planul de lupta” pentru returul acestui campionat.

Fără portarul Cobliș Andrei (caruia i-a fost reziliat contractul) și Goronea Liviu (plecat din țară) dar cu mai multe reveniri de la echipa a 2-a: Tudor Dragoș, Haidinar Daniel, Lespezean Răzvan, Putinică Andrei și Roșu Paul, băieților li s-a prezentat programul de pregătire până la începerea campionatului.

Astfel după vizita medicală din 15 ianuarie, echipa se va reacomoda la efort în perioada 16-26 ianuarie apoi, între 28 ianuarie și 4 februarie, va avea loc o pregătire centralizată cel mai probabil pe plan local, antrenamente diversificate între 4-16 februarie după care vor avea de trecut și de perioada precompetițională 18 februarie-8 martie unde se va pune accent pe organizarea jocului și pregătire specifică.

În această perioadă de pregătire vor avea loc pe lângă jocurile tip școală, 5-6 meciuri de pregătire în compania unor echipe care nu au fost stabilite încă.

Pentru această perioadă de pregătire au fost cooptați și juniorii Rădac Mihai, Duca Constantin și Dăncan Paul, urmând ca și alți jucători de la echipa de juniori să fie monitorizați si cooptați pentru pregătirea cu echipa mare.

”Am pornit la drum și pregătim noul sezon cu optimisim însă rămânem cu picioarele pe pământ și suntem realiști, mai sunt în joc 42 de puncte și încă nu suntem campioni. Vom aborda cu mare atenție și seriozitate pregătirea și mai apoi întregul retur. Avem 15 adversari pe care îi respectăm și nu se pune problema să îi desconsiderăm, astfel că vom aborda fiecare meci cu seriozitate maximă. Mingea e rotundă, la fotbal se poate întâmpla orice iar programul pe care îl avem în primele etape nu ne este favorabil cu 2 deplasări la Daia și Performanța, 1 etapă în care stăm, și abia în etapa a 4-a primul meci pe teren propriu. Obiectivul este același: promovarea în liga a 3-a dar ne dorim să creștem calitatea jocului, să avem un joc plăcut și să reușim mai mult decât în retur. Dorim să convingem prin jocul și atitudinea noastră că merităm să ajungem în liga a 3-a și dorim să le oferim un spectacol fotbalistic frumos cugirenilor și microbiștilor care vor veni să ne vadă meciurile”, a declarat Alexandru Kilin, antrenorul CSO Cugir. (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea