Rămâi conectat

Sport

CSO Cugir, doar o remiză la zona Trofeului „Gheorghe Ola”

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Cugir OlaCSO Cugir şi Navobi Alba Iulia sunt cele două combatante din Alba prezente la Tărlungeni, la etapele de zonă ale întrecerilor juvenile organizate de Federaţia Română de Fotbal. Din păcate, „albanezele” nu au reuşit calificarea în etapa superioară, necâştigând niciun joc, în dreptul lor, din cele 6 întâlniri susţinute, fiind o remiză şi numai două goluri marcate.

Dacă parcursul echipei Navobi Alba Iulia a fost reflectat într-un alt articol, în cele ce urmează ne vor referi la rezultatele înregistrate de CSO Cugir. Formaţia de sub Drăgana a fost prezentă la etapa de zonă a Trofeului “Gheorghe Ola”, jucători născuţi în anul 2005 şi mai mici, fază organizată de Federaţia Română de Fotbal în Sala Sporturilor din Tărlungeni. În Zona 4, campioana judeţului Alba a jucat în ordine cu AS Toni Doboş Bucureşti, scor 1-7 (1-3), gol marcat de Paul Codrea (care a fost şi eliminat şi suspendat pentru următorul joc); CS Alma Sibiu, scor 1-1 (a punctat Andrei Topor) şi FC Braşov, eşec cu 0-3. „Din punct de vedere valoric a fost cu totul altceva decât fotbalul din judeţ cu care eram obişnuiţi. Am întâlnit echipe ce au posibilitatea să facă selecţii în întreaga ţară, deci implicit să strângă fotbalişti mult mai valoroşi. De altfel, specialiştii susţin că AS Toni Doboş Bucureşti are şanse reale să câştige faza naţională”, a spus Cătălin Paşcanu.

Antrenorii Cătălin Paşcanu şi Alexandru Kilin au avut în componenţa lotului următorii jucători: Darius Simon, Andrei Topor, Florin Bura, Bucur Tărtău, Paul Codrea, Sergiu Cioran, Antonio Negrea, Claudiu Dorobanţu, Iosif Puşcaşu, Rareş Groza, Lucian Ţiplea şi mezinul Sebastian Itu (născut în 2006, fiul căpitanului de la Metalurgistul Cugir, Lucian Itu). Recapitulăm, CSO Cugir a reuşit să câştige titlul de campioană judeţeană a Turneului “Gheorghe Ola”, după ce a învins în finala mare pe Navobi Alba Iulia, cu scorul de 3-1. Echipa din Cugir a marcat pe parcursul competiţiei judeţene cele mai multe goluri (31), 14 dintre acestea fiind înscrise de golgheterul Paul Codrea. Răzvan Pauletti (Unirea Alba Iulia) a primit premiul pentru cel mai bun portar al turneului, iar Eduard Todea (CSC Bistra) a fost declarat cel mai bun jucător, ediţia 2014. Turneul zonal de la Tărlungeni a fost câştigat de AS Toni Doboş, echipă care s-a calificat la turneul final.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea