Rămâi conectat

Sport

CSM Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei, felicitată de președintele Klaus Iohannis, în Mica Romă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Klaus Iohannis, care va fi prezent sâmbătă, 12 mai, la Blaj, le va felicita personal pe campioanele de la CSM Volei Alba Blaj, devenite recent vicecampioane ale Europei.

Șeful statului se va întâlni în cadru organizat, la Colegiul National „Inochentie Micu Clain”, cu antrenorul Darko Zakoc, care va fi însoțit de româncele Adina Salaoru și Nneka Onyejekwe (componente de bază ale “mândriei Albei”), tocmai pentru a puncta superba performanță realizată de echipa din “Mica Romă”.

Klaus Iohannis va participa la inaugurarea oficială a Palatului Cultural din Piața 1848, la 170 de ani de la Marea Adunare Națională de pe Câmpia Libertății, programul vizitei inclu­zând și depuneri de coroane pe Câmpia Libertății.

CSM Volei Alba Blaj a jucat recent finala Final Four-ului Champions League de la București, unde a reușit cea mai importantă performanță a voleiului feminin românesc din toate timpurile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea