// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

CSM Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei, felicitată de președintele Klaus Iohannis, în Mica Romă!

Președintele Klaus Iohannis, care va fi prezent sâmbătă, 12 mai, la Blaj, le va felicita personal pe campioanele de la CSM Volei Alba Blaj, devenite recent vicecampioane ale Europei.

Șeful statului se va întâlni în cadru organizat, la Colegiul National „Inochentie Micu Clain”, cu antrenorul Darko Zakoc, care va fi însoțit de româncele Adina Salaoru și Nneka Onyejekwe (componente de bază ale “mândriei Albei”), tocmai pentru a puncta superba performanță realizată de echipa din “Mica Romă”.

Klaus Iohannis va participa la inaugurarea oficială a Palatului Cultural din Piața 1848, la 170 de ani de la Marea Adunare Națională de pe Câmpia Libertății, programul vizitei inclu­zând și depuneri de coroane pe Câmpia Libertății.

CSM Volei Alba Blaj a jucat recent finala Final Four-ului Champions League de la București, unde a reușit cea mai importantă performanță a voleiului feminin românesc din toate timpurile.

Dan HENEGAR