Rămâi conectat

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, turneu internațional de polo în Croația | În octombrie, „Cupa Regelui”, la Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipele de polo ale CS Municipal Unirea Alba Iulia vor participa de la finele acestei săptămâni la un turneu internațional în Croația, la Pag, la masculin Under 15 și feminin Under 17.

Formația din Cetatea Marii Uniri a reușit în ediția anterioară să devină vicecampioană națională la feminin, la două categorii, Under 15 și Under 17. În luna iulie, poloiștii albaiulieni au efectuat un cantonament centralizat la Toplița sub comanda antrenorilor Dorin și Ovidiu Pocol.

De asemenea, în luna octombrie, în perioada 7-9, la Bazinul Olimpic din municipiul reședință de județ, este prevăzut un turneu internațional, la masculin și feminin, “Cupa Regelui”, ce va fi inclus în calendarul prilejuit de manifestările din anul Centenarului Încoronării. Dorofea Vîrtosu a avut parte de o vară încărcată, prin participarea la Campionatul European din Israel, cu echipa României Under 19.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea