Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, cantonament în Antalya | Portarul Laurențiu Bucur, prima achiziție a “alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Unirea Alba Iulia va efectua un cantonament în Antalya, în perioada 6-17 februarie, iar portarul Laurențiu Bucur (CS Mioveni) este prima achiziție a “alb-negrilor”

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia va efectua un cantonament centralizat de pregătire în Antalya, în perioada 6-17 februarie, în fapt al doilea stagiu al acestei ierni sub comanda lui Alexandru Pelici.

Reunirea “alb-negrilor” este fixată pentru luni, 15 ianuarie, iar primul stagiu, cu specific preponderent fizic, a fost stabilit în perioada 22 ianuarie-2 februarie, pe plan local. Sunt certe despărțirile de algerianul Benkirat și atacantul T. Suciu și se caută în continuare jucători, abordându-se “piste” precum Tescan, Hofman sau Filip (“U” Cluj, care însă preferă să-și caute formații în Liga 1 după ce Sabău a renunțat la serviciile lor). Portarul Laurențiu Bucur (n. 2005, un joc în Liga 1 în ediția precedentă), venit de la divizionara secundă CS Mioveni, este prima achiziție a “alb-negrilor”, care astfel acoperă, cu un jucător Under, un compartiment considerat deficitar în prima parte a campionatului.

Un alt nume vizat de uniriști este fundașul brazilian Elton Da Silva (34 de ani, Corvinul Hunedoara).

*Despărțire de Corovei

Pe de altă parte, clubul din Cetatea Marii Uniri a încheiat conturile cu preparatorul fizic Cosmin Corovei, cel care a asigurat interimatul pe banca tehnică după despărțirea de Stelian Gherman (ambii au venit în vară). Acesta a rămas în staff-ul lui Pelici în ultimele 5 jocuri, dar nu în postul de preparator fizic, întrucât “principalul” unirist l-a adus pe Bogdan Ungureanu, cu care a colaborat la Ripensia Timișoara și FC Argeș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea